Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κιμ Γιονγκ Ουν: Παράφρονας και λυσσασμένος σκύλος ο Τραμπ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Παράφρονας και λυσσασμένος σκύλος ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ,

Ο «πόλεμος» Κιμ Γιονγκ ΟυνΝτόναλντ Τραμπ δεν έχει τέλος αφού ο ηγέτης της Β. Κορέας απάντησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ για το κουμπί του και ποιος το έχει μεγαλύτερο.

Έτσι, η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι τα όσα είπε ο Τραμπ δεν είναι παρά η έκφραση ενός «παράφρονα», «το γάβγισμα ενός λυσσασμένου σκύλου».

Η κυβερνητική εφημερίδα, Rodong Sinmun, χαρακτήρισε «φανφάρες» τις δηλώσεις Τραμπ. Πρόκειται για τον «σπασμό ενός παράφρονα» ο οποίος έχει τρομάξει από την ισχύ της Βόρειας Κορέας και «το γάβγισμα ενός λυσσασμένου σκύλου», έγραψε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε γράψει στο Twitter: «Ας τον ενημερώσει κάποιος από το λιμοκτονών και εξαντλημένο καθεστώς του ότι κι εγώ διαθέτω ένα πυρηνικό κουμπί, αλλά είναι πολύ πιο μεγάλο και πιο δυνατό από το δικό του, και λειτουργεί!»

Οι δηλώσεις του για το πυρηνικό κουμπί «είναι η αντανάκλαση της απελπισμένης διανοητικής κατάστασης ενός που χάνει», προσθέτει η Rodong Sinmun, που εκτιμά πως ο Τραμπ «υποφέρει από διαταραχές προσωπικότητας που συνδέονται με τον θυμό και τη σχιζοφρένεια».

Σχετικά άρθρα