Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκικό δημοτικό βυτιοφόρο φόρτωνε κλεμμένο πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία (βίντεο)

Τουρκικό δημοτικό βυτιοφόρο φόρτωνε κλεμμένο πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Ένα ακόμα βίντεο-ντοκουμέντο για τις στενές σχέσεις Τουρκίας με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ήρθε στη δημοσιότητα.

Βυτιοφόρο του δήμου Μαλτεπέ (Βρύας), της ασιατικής ακτής της σύγχρονης Κωνσταντινούπολης, βιντεοσκοπήθηκε στην πόλη Μανμπίτζ στη βορειοδυτική Συρία, όταν αυτή τελούσε υπό την κατοχή του Ισλαμικού Κράτους.

Το βυτιοφόρο θα πήγαινε στη συνέχεια στην επαρχία Ντέιρ Αλ Ζουρ, στην ανατολική Συρία, για να φορτώσει κλεμμένο πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος.

Ο όγκος των στοιχείων που μαρτυρούν την ευρύτατη συνεργασία Τουρκίας και Ισλαμικού Κράτους είναι τεράστιος. Βίντεο, φωτογραφίες, ομολογίες και καταθέσεις αποδεικνύουν ότι το τουρκικό καθεστώς υποστήριξε, εξόπλισε, χρηματοδότησε και εμπορεύτηκε με τους τζιχαντιστές.

Όλες οι υπηρεσίες πληροφοριών του κόσμου γνωρίζουν ότι το Ισλαμικό Κράτος εξήγαγε το πετρέλαιο που έκλεβε από τη Συρία και το Ιράκ μέσω Τουρκίας.

Στο εν λόγω βίντεο το εντυπωσιακό είναι ότι οι Τούρκοι σε κάποια φάση είχαν αποθρασυνθεί τόσο που έστελναν μέχρι και δημοτικά βυτιοφόρα να φορτώσουν πετρέλαιο, δίχως έστω να τα καμουφλάρουν.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Hawar (ANHA):

Σχετικά άρθρα