Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ψευδομακεδονιστές στα Σκόπια ζητούσαν «κρεβάτι» από φτωχές Σκοπιανές για να τους δώσουν δουλειά

Οι ψευδομακεδονιστές στα Σκόπια ζητούσαν «κρεβάτι» από φτωχές Σκοπιανές για να τους δώσουν δουλειά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεξουαλική Παρενόχληση, Σκόπια,

Ο Γκότσε Στογιανόφσκι, στέλεχος το ψευδομακεδονικού εθνικιστικού VMRO-DPMNE που κυβέρνησε επί 10 χρόνια τα Σκόπια, υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι μέλη του εθνικιστικού κόμματος VMRO-DPMNE ζητούσαν χρήματα και ερωτικές υπηρεσίες από ενδιαφερόμενους/ες για να τους βρουν δουλειά.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις έγιναν στην TV21 στην εκπομπή «Κλικ Πλας», προσθέτοντας ότι ο ίδιος είχε προειδοποιήσει για τα φαινόμενα της διαφθοράς από το 2012, αλλά οι φωνές του «θάφτηκαν» από τα άλλα μέλη του VMRO-DPMNE.

«Για να γίνει ένας επαγγελματίας στρατιώτης απαιτούνταν να πληρώσει 2.500 ευρώ, για να γίνει κανείς τελωνειακός υπάλληλος η ταρίφα έφθανε μέχρι τις 10 χιλιάδες ευρώ».

Ο ίδιος επεσήμανε ότι είχε ενημερώσει και τον ίδιο τον Γκρούεφσκι ότι «μέλη του κόμματος εκτός από τα χρήματα που ζητούσαν, είχαν απαιτήσεις και για σεξουαλικές υπηρεσίες».

Σε ερώτηση γιατί γίνονταν όλα αυτά, έδωσε την ακόλουθη εξήγηση:

«Τα μέλη έλεγαν ότι τα χρήματα πηγαίνουν στο κόμμα και οι σεξουαλικές υπηρεσίες που ζητούσαν ήταν για ικανοποίηση και ευχαρίστηση των μελών του κόμματος».

Πρόκειται για το κόμμα εγκληματική οργάνωση που διακήρυξε ότι οι βουλγαρόφωνοι Σκοπιανοί είναι οι μόνοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Να τους χαίρονται οι «δυτικοί» και αργότερα Ρώσοι προστάτες τους, αυτούς τους απατεώνες, βιαστές, συμμορίτες.

Σχετικά άρθρα