Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο έγκλημα στη Μόσχα: Έκοψε το κεφάλι και το μόριο συγκατοίκου του επειδή κάπνιζε

Άγριο έγκλημα στη Μόσχα: Έκοψε το κεφάλι και το μόριο συγκατοίκου του επειδή κάπνιζε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Κάπνισμα, Καπνιστής, Καπνός, Μόσχα, Ρωσία,

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 37χρονος στη Μόσχα, τον οποίο δολοφόνησε ο συγκάτοικός του και στη συνέχεια τον διαμέλισε επειδή δεν άντεχε τον καπνό από τα τσιγάρα του.

Ο 45χρονος δράστης μαχαίρωσε τον μηχανικό αυτοκινήτων Eduard Assylov, του έκοψε το κεφάλι, το μόριο και τον ακρωτηρίασε με ένα μαχαίρι.

Όπως ομολόγησε στην ανάκριση, είχε απηυδήσει με τον συγκάτοικό του που δεν σεβόταν την επιθυμία του να μην καπνίζει μέσα στο δωμάτιό τους στη Μόσχα και όταν τον είδε να ανάβει άλλο ένα τσιγάρο, «τρελάθηκε», σύμφωνα με την Sun.

Τα ακρωτηριασμένα μέλη του 37χρονου βρήκαν έντρομοι γείτονες στον διάδρομο του κοιτώνα, όπου νοίκιαζε δωμάτιο, ενώ το μόριο του ήταν παρατημένο σ’ ένα μαξιλάρι μέσα στα αίματα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι το θύμα είχε δεχθεί συνολικά 40 μαχαιριές, εκ των οποίων 9 στο στομάχι και άλλες 5 στα γεννητικά του όργανα.

Πρόσθεσε ότι ο 45χρονος δράστης είχε κόψει και τα αφτιά του θύματος καθώς και το μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Λόγω της αγριότητας του εγκλήματος η αστυνομία θεώρησε αρχικά ότι επρόκειτο για έγκλημα ερωτικού πάθους, αλλά λίγο αργότερα ο συγκάτοικος του θύματος ομολόγησε.

Το θύμα, Eduard Assylov:

Σχετικά άρθρα