Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σον Σπάισερ βγάζει βιβλίο και αποκαλύπτει την άγνωστη πλευρά της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Σον Σπάισερ βγάζει βιβλίο και αποκαλύπτει την άγνωστη πλευρά της κυβέρνησης Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Σον Σπάισερ,

Ο πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, πρόκειται να κυκλοφορήσει το βιβλίο του μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο, παρά το άδοξο τέλος της καριέρας του στο Λευκό Οίκο, στο βιβλίο δεν πρόκειται να στρέψει τα βέλη του κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αλλά προς συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης που του άσκησαν δριμεία κριτική.

Ο συντηρητικός εκδοτικός οίκος Regnery ανακοίνωσε ότι το βιβλίο θα κυκλοφορήσει πιθανότατα τον Ιούλιο και ο τίτλος του θα είναι «The Briefing», δηλαδή η ενημέρωση.

Ο Σπάισερ παραιτήθηκε από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου τον περασμένο Ιούλιο, έξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον πρόεδρο Τραμπ.

Είχε αρκετά αρνητικές σχέσεις με τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης και του ασκήθηκε αυστηρή κριτική για δηλώσεις όπως αυτή ότι η τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ είχε τη μεγαλύτερη προσέλευση από οποιουδήποτε άλλου προέδρου.

Σε ανακοίνωσή του σχετικά με την κυκλοφορία του βιβλίου του λέει ότι ο πρόεδρος Τραμπ αντιμετώπισε εχθρικότητα από κάποια μέσα ενημέρωσης και είπε ότι θα αποκαλύψει μια πλευρά της κυβέρνησης που δεν είναι γνωστή στο κοινό.

Σχετικά άρθρα