Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λευκός Οίκος θα ρίξει στα… ψυχοφάρμακα το τουρκικό ΥΠΕΞ: «Εμείς εσάς τρομοκράτες; Ποτέ…»

Ο Λευκός Οίκος θα ρίξει στα… ψυχοφάρμακα το τουρκικό ΥΠΕΞ: «Εμείς εσάς τρομοκράτες; Ποτέ…»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Λευκός Οίκος, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χέρμπερτ Ρέιμοντ ΜακΜάστερ,

Στα ψυχοφάρμακα θα το ρίξουν στο τουρκικό Εξωτερικών. Τη μία ημέρα ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, στρατηγός ΜακΜάστερ, κατηγορεί την Τουρκία ότι είναι σπόνσορας της τρομοκρατίας και ότι αποτελεί μαζί με το Κατάρ απειλή για την ασφάλεια των ΗΠΑ και την επομένη εκπρόσωπός του μιλά για αφοσίωση των ΗΠΑ στην εταιρική τους σχέση με την Τουρκία.

«Να σε κάψω Γιάννη να σ΄ αλείψω λάδι» λέει με ρητό ο λαός μας αυτό που κάνει ο Λευκός Οίκος στην Τουρκία και παρά τις καθησυχαστικές διορθωτικές δηλώσεις που ακολούθησαν, η αλήθεια είναι αυτή που ειπώθηκε αρχικά, ότι δηλαδή οι Αμερικανοί έχουν σχηματίσει αυτή την άποψη για τον «μεγάλο ασθενή» της γειτονιάς μας.

Οι ΗΠΑ είναι «αφοσιωμένες στη στρατηγική της εταιρική σχέση με την Τουρκία για να φέρουν σταθερότητα στην περιοχή και να νικήσουν την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές της.

»Εκτιμούμε τις προσπάθειες της Τουρκίας για την ασφάλεια των συνόρων της, να περιορίσει τη ροή μαχητών μέσω της επικράτειάς της και να εκκαθαρίσει το ISIS από μεγάλες πόλεις της Συρίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

«Υπάρχει περισσότερη δουλειά για όλους στην περιοχή να κάνουν για να αντιμετωπίσουν τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και τις ιδεολογίες που υποστηρίζουν τον εξτρεμισμό και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναζητήσουν ευκαιρίες για να εμβαθύνουν τη συνεργασία μας στο θέμα με την Τουρκία», πρόσθεσε με αφορμή τα σχόλια του στρατηγού ΜακΜάστερ την Τρίτη ότι «η Τουρκία και το Κατάρ είναι οι νέοι χορηγοί του εξτρεμισμού στην Μέση Ανατολή».

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: ΣΟΚ στην Άγκυρα: Τουρκία και Κατάρ κατονομάστηκαν από τον ΜακΜάστερ ως εχθροί των ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα