Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν θεωρεί τα σχόλια του Τραμπ στο Twitter “επίσημες θέσεις” – Ο Ρώσος Πρόεδρος όμως δεν τουιτάρει

Ο Πούτιν θεωρεί τα σχόλια του Τραμπ στο Twitter “επίσημες θέσεις” – Ο Ρώσος Πρόεδρος όμως δεν τουιτάρει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία,

Η Μόσχα θεωρεί ότι τα μηνύματα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter αποτελούν τις επίσημες θέσεις του και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλάντιμιρ Πούτιν, διαβάζει τα μηνύματα αυτά, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Μέγας χρήστης του Twitter πριν εκλεγεί στα τέλη του 2016, ο Ντ. Τραμπ συνέχισε να χρησιμοποιεί αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράζει τις απόψεις του για την πολιτική και τις παγκόσμιες υποθέσεις αφότου εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι δεν είναι ο ρόλος του να σχολιάζει τις ενέργειες του κ. Τραμπ, όμως πρόσθεσε:

«Σε κάθε περίπτωση, όλα όσα δημοσιεύονται από τον εγκεκριμένο λογαριασμό του στο Twitter θεωρούνται από τη Μόσχα επίσημες δηλώσεις του.

»Φυσικά ενημερώνεται γι’ αυτά ο Βλ. Πούτιν, όπως και για άλλες πληροφορίες για επίσημες δηλώσεις πολιτικών», δήλωσε ο κ. Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν είναι ο ίδιος χρήστης του Twitter.

Σχετικά άρθρα