Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Με φωνάζουν άσχημο, με έλουσαν με γάλα» – Μαθητής “ξεμπροστιάζει” το μπούλινγκ σε βίντεο-σοκ

«Με φωνάζουν άσχημο, με έλουσαν με γάλα» – Μαθητής “ξεμπροστιάζει” το μπούλινγκ σε βίντεο-σοκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μαθητές, Σχολεία,

Ασπίδα προστασίας γύρω από ένα νεαρό μαθητή, τον Κίτον που είναι θύμα μπούλινγκ έστησαν οι διάσημοι στις ΗΠΑ.

Ο Κίτον Τζόουνς από το Τενεσί έγινε ήρωας του αθλητικού και καλλιτεχνικού κόσμου τα τελευταία εικοσιτετράωρα κι αυτό γιατί τόλμησε να μιλήσει για όσα κάνουν δύσκολη τη ζωή του λόγω του σχολικού εκφοβισμού.

Την περασμένη Παρασκευή, η μητέρα του μικρού Κίτον ανάρτησε στο facebook το βίντεο με τον γιο του να κλαίει και να εξηγεί τις εφιαλτικές ώρες που περνά στο σχολείο.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο μικρός είχε καλέσει τη μητέρα του γιατί φοβόταν και πάλι να βρεθεί στο εστιατόριο του σχολείου για το μεσημεριανό γεύμα.

«Από περιέργεια, γιατί το κάνουν. Ποιο το νόημα; Ποια η απόλαυση που παίρνουν; Είναι επίπονο. Δεν είναι εντάξει» ακούγεται να λέει ο Κίτον με δάκρυα στα μάτια, με τη μητέρα του να τον ρωτά τι ακριβώς υπομένει από τους συμμαθητές του.

«Με κοροϊδεύουν για τη μύτη μου, με λένε άσχημο, λένε πως δεν έχω φίλους. Μου ρίχνουν γάλα πάνω μου. Δεν είναι εντάξει να το κάνει κάποιος αυτό. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και δεν πρέπει να τους ασκείται κριτική γι’ αυτό. Δεν είναι δικό τους λάθος» συνεχίζει ξεσπώντας σε πιο έντονα κλάματα.

Το βίντεο έγινε viral ξεπερνώντας μέσα σε τρεις ημέρες τα 22 εκατομμύρια views στο Facebook και το 1,3 εκατ. προβολές στο youtube.

«Κράτα γερτά Κίτον. Μην τους αφήσεις να σε επηρεάσουν. Σου υπόσχομαι πως θα καλυτερεύσει. Όσο αυτοί οι αλήτες στο σχολείο σου αποφασίζουν τι άνθρωποι θέλουν να είναι στον κόσμο, πώς θα σου φαινόταν να ερχόσουν με τη μητέρα σου στην πρεμιέρα των Avengers στο Λος Άντζελες την επόμενη χρονιά;» έγραψε ο Κρις Έβανς στον μικρό Κίτον.

Στο πλευρό του στάθηκαν από την Κέιτι Πέρι μέχρι τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον Τζάστιν Μπίμπερ και πολλούς άλλους Αμερικανούς καλλιτέχνες.

Ο μικρός μιλά Αγγλικά, όμως -ακόμη και για όσους δεν γνωρίζουν- η γλώσσα του σώματος είναι αρκετή:

Σχετικά άρθρα