Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι “Κυνηγοί των ISIS” βρήκαν τους τζιχαντιστές που εκτέλεσαν δύο Ρώσους και τους σκότωσαν όλους (φωτο)

Οι “Κυνηγοί των ISIS” βρήκαν τους τζιχαντιστές που εκτέλεσαν δύο Ρώσους και τους σκότωσαν όλους (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Η ειδική μονάδα του συριακού στρατού, γνωστοί ως “Κυνηγοί των ISIS”, πραγματοποίησαν καταδρομική επιχείριση για να εξοντώσουν τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που εκτέλεσαν πριν όχι πολύ καιρό δύο Ρώσους παραστρατιωτικούς που είχαν συλλάβει κοντά στην πόλη Αλ Μπουκαμάλ.

Οι “Κυνηγοί των ISIS” όχι μόνο εντόπισαν την ομάδα των τζιχαντιστών αλλά και τους σκότωσαν όλους.

Στη συνέχεια ανάρτησαν στους λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες με τους νεκρούς τρομοκράτες.

Οι “Κυνηγοί των ISIS” δημιουργήθηκαν το 2016 από Ρώσους εκπαιδευτές με κυρίως αποστολή τη διατήρηση της ασφάλειας στις περιοχές που απελευθερώνονται από το Ισλαμικό Κράτος.

Σε πολλά εδάφη που απελευθερώνονται, το Ισλαμικό Κράτος αν και υποχωρεί με τις κυρίως δυνάμεις του, αφήνει πίσω πυρήνες κρυφών ή κρυμμένων τζιχαντιστών που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να δράσουν ανά πάσα στιγμή στα μετόπισθεν.

Οι “Κυνηγοί των ISIS” έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο στην απελευθέρωση των συνοικιών της πόλης Ντέιρ Αλ Ζουρ, που είχε καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος κατά τη διάρκεια της διετούς πολιορκίας της πόλης.

Δείτε τις φωτογραφίες των νεκρών τζιχαντιστών που πλήρωσαν με τις ζωές τους τις εκτελέσεις των Ρώσων παραστρατιωτικών:

Σχετικά άρθρα