Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένας 33χρονος είναι ο βαρύτερος άνδρας στον κόσμο: Ζυγίζει σχεδόν 600 κιλά

Ένας 33χρονος είναι ο βαρύτερος άνδρας στον κόσμο: Ζυγίζει σχεδόν 600 κιλά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παχυσαρκία,

Ένας 33χρονος είναι ο βαρύτερος άνδρας στον κόσμο.Ο Juan Pedro Franco δίνει τη δική του μάχη. Μια εξαιρετικά δύσκολη μάχη με αντίπαλο την παχυσαρκία. Η μάχη αυτή ξεκίνησε από την εφηβεία του. Τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής του, ωστόσο, τα έχει περάσει στο κρεβάτι.

Όλα αυτά θέλει να τα αλλάξει. Στόχος του είναι να μπορέσει τουλάχιστον να φτάσει στο μισό βάρος και κατόπιν να κατέβει στα 120 κιλά.

Μετά από πολύμηνη δίαιτα που έκανε υπό ιατρική παρακολούθηση, ο 33χρονος που είχε φτάσει τα 595 κιλά, είναι έτοιμος να προχωρήσει σε χειρουργείο.

“Mπορώ, πλέον, να κινούμαι, να κάθομαι στο κρεβάτι μόνος μου”

Ο Franco έκανε δίαιτα για τρεις μήνες σε ειδική κλινική και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει 175 κιλά. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, «μπορώ, πλέον, να κινούμαι, να κάθομαι στο κρεβάτι μόνος μου, να ξαπλώνω χωρίς βοήθεια. Αυτά ήταν πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω. Τώρα έχω μεγαλύτερη αυτονομία, μεγαλύτερη ελευθερία».

Όπως εξήγησε ο γιατρός του, Jorge Castaneda, «πρέπει να θυμόμαστε ότι έχει δύο όγκους στα πόδια, μεγάλο περίσσευμα δέρματος και δεν είναι κάτι εύκολο».

Σχετικά άρθρα