Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγικός θάνατος: 19χρονος αθλητής ήπιε 18 ποτά σε 90 λεπτά

Τραγικός θάνατος: 19χρονος αθλητής ήπιε 18 ποτά σε 90 λεπτά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκοόλ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Πενσυλβάνια, Ράγκμπι,

Μία ανοησία της στιγμής ώθησαν ένα 19χρονο παιδί, που είχε όλο το μέλλον μπροστά του, να «φύγει» πολύ νωρίς αφού κατανάλωσε 18 ποτά, σε μόλις 90 λεπτά!

Ο οργανισμός του δεν άντεξε τη μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ο Αμερικανός αθλητής του ράγκμπι, Τίμοθι Πιάτζα, άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιό του, στο Penn State University, της Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο νεαρός έπεσε θύμα της εθιμοτυπικής μύησης σε αδελφότητα του πανεπιστημίου. Παλιότερα μέλη τον «πότισαν» με τουλάχιστον 18 ποτά. Το περιστατικό σόκαρε την πανεπιστημιακή κοινότητα, η οποία άρχισε να συζητά για τις μεθόδους μυήσεων ορισμένων αδελφοτήτων, καθώς έχουν αποδειχθεί ιδιαιτέρως επικίνδυνες.

Κατηγορίες σε 12 άτομα

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δεκάδων υπόπτων και σύμφωνα με πληροφορίες, απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε τουλάχιστον 12 άτομα. Όπως ανέφερε το αμερικανικό δίκτυο Fox, η εισαγγελία αναμένεται να προσθέσει άλλα πέντε άτομα στο κατηγορητήριο, ανεβάζοντας τον αριθμό της σχετικής λίστας στους 17 συνολικά.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 Φεβρουαρίου, όταν ο Τίμοθι, με καταγωγή από το Λίβανο, υπέστη το βασανιστήριο της μύησης στην πανεπιστημιακή αδελφότητα Beta Theta Pi.

Την υπόθεση ανέλαβε το FBI. Μετά από έρευνες μηνών, τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ατόμων που κατηγορούνται για τον θάνατο του 19χρονου αθλητή του Ράγκμπι.

Σχετικά άρθρα