Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τάταρος απήγαγε νεαρή γυναίκα και επί έξι χρόνια τη βίαζε, τη βασάνιζε και της έκανε τέσσερα παιδιά

Τάταρος απήγαγε νεαρή γυναίκα και επί έξι χρόνια τη βίαζε, τη βασάνιζε και της έκανε τέσσερα παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Βιασμός, Μόσχα, Μουσουλμάνοι, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Ρωσία, Τάταροι - Τούρκοι,

Ένας μουσουλμάνος Τάταρος, Ρώσος πολίτης, κρατούσε για έξι ολόκληρα χρόνια όμηρο και ερωτική σκλάβα μια νεαρή γυναίκα, με την οποία έκανε και τέσσερα παιδιά. Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε το θύμα με τα παιδιά της μετά την απελευθέρωσή τους.

Η γυναίκα κατάφερε να απελευθερωθεί πριν μερικές ημέρες από τη ρωσική Αστυνομία, αποκαλύπτοντας και τη φρίκη που έζησε.

Ο Ρινάτ Μπιλιάνοφ είναι ο απαγωγέας- “σύζυγος”, που κατηγορείται από τις ρωσικές Αρχές ότι βασάνιζε και κρατούσε παράνομα τη Λίλια, η οποία έγινε μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους το διάστημα που ήταν όμηρός του.

Απαγωγέας και θύμα γνωρίστηκαν σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών για Τατάρους μουσουλμάνους. Δεν είναι επίσημα παντρεμένοι, έχουν κάνει όμως μουσουλμανική γαμήλια τελετή.

Ήταν περίπου είκοσι χρονών η γυναίκα όταν την έκλεισε σε ένα διαμέρισμα στην πόλη Πουσκίνο, στην περιοχή της Μόσχας, με χοντρούς τσιμεντένιους τοίχους και όλα τα παράθυρα κλειστά.

Της έλεγε ότι θα την άφηνε ελεύθερη μόνο εάν η οικογένειά της του κατέβαλλε λύτρα ύψους 200 εκ. ρούβλια, περίπου 3,37 εκ. δολάρια.

Η γυναίκα κατάφερε πριν μερικές ημέρες να καλέσει την Αστυνομία, η οποία έκανε επιδρομή στο διαμέρισμα και την απελευθέρωσε μαζί με τα τέσσερα παιδιά της.

Ο Μπιλιάνοφ έβγαζε καμία φορά τα παιδιά έξω για βόλτα, εκείνη όμως την κρατούσε μέσα στο μικρό διαμέρισμα. “Με χτυπούσε και με έδερνε με ένα ραβδί”, κατέθεσε η γυναίκα.

“Έλεγε στον γιο μας: Ρουσλάν, όταν μεγαλώσεις, πρέπει και εσύ να τη χτυπάς έτσι, με τις γροθιές, να την κλωτσάς, επειδή είναι πολύ κακιά”.

Η Λίλια και τα παιδιά της φιλοξενούνται σε ένα καταφύγιο για γυναίκες. Τα παιδιά δεν μπορούν να μιλήσουν κανονικά ενώ έχουν και άλλα προβλήματα.

Ο Μπιλιάνοφ εάν κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει ποινή επτά ετών κάθειρξης.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος όπου κρατούνταν η Λίλια.

Σχετικά άρθρα