Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λουλζίμ Μπάσα: Η κυβέρνηση Έντι Ράμα έχει σχέσεις με το έγκλημα και τα ναρκωτικά

Λουλζίμ Μπάσα: Η κυβέρνηση Έντι Ράμα έχει σχέσεις με το έγκλημα και τα ναρκωτικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Εμπόριο Ναρκωτικών, Έντι Ράμα, Καρτέλ, Καρτέλ Ναρκωτικών, Λουλζίμ Μπασά, Ναρκωτικά, Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), Σαϊμίρ Ταχίρι,

Νέες κατηγορίες εις βάρος του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα, για σχέσεις του με το οργανωμένο έγκλημα και τα καρτέλ ναρκωτικών, εξαπέλυσε την Τρίτη ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος Λουλζίμ Μπάσα.

Ο κ. Μπάσα, κατά τη συνάντησή του με την αποστολή του ΟΑΣΕ, με αντικείμενο την έκθεση των εκλογών της 25ης Ιουνίου και την εκλογική μεταρρύθμιση, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τελική Έκθεση για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2017, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο αποδεικνύει τις ανησυχίες που εξέφρασε η Αντιπολίτευση.

Ο κ. Μπάσα εκτίμησε ότι ανησυχίες όπως εξαγορά ψήφων, οι πιέσεις σε βάρος των ψηφοφόρων ή η χρησιμοποίηση της δημόσιας διοίκησης στις εκλογές είναι κομμάτι αυτής της έκθεσης.

Μετά τη συνάντηση, ο Λουλζίμ Μπάσα κατηγόρησε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση του Έντι Ράμα ότι έχει σχέσεις με το έγκλημα και τα ναρκωτικά και αυτό το γεγονός έχει οδηγήσει σε πτώχευση τις επιχειρήσεις και σε φτωχοποίηση τους πολίτες.

Τόνισε δε ότι η αντιπολίτευση αγωνίζεται για να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τον τέως υπουργό Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι και για την αποποινικοποίηση του κράτους.

Η αντιπολίτευση, σύμφωνα με τον Μπάσα, είναι στο πλευρό των ανθρώπων, ενώ ο Ράμα και η κυβέρνησή του είναι βουτηγμένοι στο έγκλημα.

Σχετικά άρθρα