Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

(Πρώην;) Πράκτορες του FBI στην Αλβανία για να πιάσουν τα καρτέλ ναρκωτικών

(Πρώην;) Πράκτορες του FBI στην Αλβανία για να πιάσουν τα καρτέλ ναρκωτικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Εμπόριο Ναρκωτικών, Έντι Ράμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καρτέλ, Καρτέλ Ναρκωτικών, Μισθοφόροι, Ναρκωτικά, Πράκτορες,

Αμερικανοί πράκτορες φτάνουν στις αρχές Νοεμβρίου στην Αλβανία σε μια προσπάθεια να επιβληθεί κάποια νομιμότητα στη χώρα που έχει μετατραπεί σε “Κολομβία της Ευρώπης”.

Μάλιστα, σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα -που κατηγορείται από την αντιπολίτευση της χώρας του ως το “μεγάλο ψάρι” στην οργιώδη κατάσταση που επικρατεί με τα ναρκωτικά- σε συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής της αλβανικής Αστυνομίας τους ενημέρωσε ότι στις αρχές Νοεμβρίου φτάνουν στο αποτυχημένο-κράτος πράκτορες του FBI για να καταπολεμήσουν το οργανωμένο έγκλημα.

Εκτός από πράκτορες του FBI θα μεταβούν στην Αλβανία και ντεντέκτιβ.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, μια εταιρεία ερευνών και ελέγχων από πρώην πράκτορες του FBI θα συνδράμει την Αστυνομία, όπως σημειώνει η αλβανική ραδιοτηλεόραση.

Που είναι η αλήθεια; Προσέξτε πώς έχουν τα πράγματα. Ή θα μεταβούν στην Αλβανία εν ενεργεία πράκτορες του FBI ή “συνταξιούχοι” της ίδιας υπηρεσίας, που πλέον προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ιδιώτες. Μπορεί βεβαίως στη χώρα μπάχαλο του Ράμα να σπεύσουν οι πάντες και να γίνει μεγάλο πανηγύρι.

Πάντως, εάν αποδεχθούμε τις σοβαρότατες καταγγελίες της αλβανικής αντιπολίτευσης, ότι δηλαδή ο Έντι Ράμα είναι ο αρχηγός των καρτέλ ναρκωτικών στη χώρα του, στα οποία λέγεται ότι εμπλέκονται πολλοί Αλβανοί πολιτικοί όπως και υψηλόβαθμοι Αλβανοί αξιωματούχοι από το δικαστικό σώμα και την Αστυνομία, τότε θα πρέπει να μείνουμε για λίγο με την απορία εάν η ενημέρωση που φέρεται να τους έκανε ο Ράμα ήταν για καλό ή για το… κακό τους.

Η Αλβανική κοινωνία είναι βαθιά διεφθαρμένη από τα δισεκατομμύρια ναρκοδολαρίων που κυκλοφορούν στη χώρα.

Δεν ξέρουμε εάν έχουν τη δυνατότητα να καταπολεμήσουν το πρόβλημα των ναρκωτικών στη χώρα ορισμένοι πράκτορες και ντεντέκτιβ, ακόμα και εάν είναι πρώην της υπηρεσίας και νυν μισθοφόροι, ή πρέπει να γίνει κάποια ευρείας κλίμακας επιχείριση δυτικών δυνάμεων ασφαλείας για να χτυπηθούν τα καρτέλ.

Και μιλάμε για δυτικές δυνάμεις διότι η Αλβανία δεν υφίσταται ως κράτος, είναι απλά ένας χώρος στον χάρτη.

Οι Αλβανοί μαφιόζοι που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι στην Αλβανία και πολλοί από αυτούς μπαινοβγαίνουν σε Ελλάδα και Ιταλία είναι επίσης ένα σημαντικό θέμα. Θέμα ασφαλείας.

Σχετικά άρθρα