Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kαταγγελία Πολάκη: Επί Αβραμόπουλου «έφαγαν» 3,5 εκατ. από αντικαρκινικό έρανο

Kαταγγελία Πολάκη: Επί Αβραμόπουλου «έφαγαν» 3,5 εκατ. από αντικαρκινικό έρανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, ΚΕΕΛΠΝΟ, Παύλος Πολάκης, Υπουργείο Υγείας,

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Όπως αποκαλύπτει ο αναπληρωτής Υπουργός, μια απίστευτη ιστορία αδιαφάνειας και “εξυπηρετήσεων προς ημετέρους” έρχεται στο φως.

Συγκεκριμένα, από τον τελευταίο αντικαρκινικό έρανο που έκανε το 2008 το υπουργείο Υγείας επί Αβραμόπουλου συγκεντρώθηκαν 6,5 εκατ. ευρώ.

Από εκείνα, τα 3,5 εκατ. πήγαν για διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης, μέσω του περίφημου ΚΕΕΛΠΝΟ και στη “δημιουργία” ενός ανύπαρκτου φορέα!

Όπως ανάφερε ο κ. Πολάκης, από το έρανο εκείνο συγκεντρώθηκαν 6,5 εκατομμύρια, από τα οποία το 1,5 εκατ. ευρώ δόθηκε, μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ, για διαφήμιση σε μέσα ενημέρωσης και άλλα 2 δόθηκαν για κάποιο “Εθνικό Αρχείο Νεοπλασιών”, το οποίο είναι ανύπαρκτο!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Το 2008 έγινε ο τελευταίος αντικαρκινικός έρανος .Μαζευτηκαν 6,5 εκατομμύρια ευρώ σχεδόν .

Τα 3,5 εκατομμύρια με απόφαση του τότε υπουργού υγείας Αβραμοπουλου δόθηκαν στο κεελπνο!!!ως εξής :1,5 εκατομμύριο για το προγραμμα πρόληψης του καρκίνου (δηλαδή διαφημιστική δαπάνη σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ )Και 2 εκατ για να φτιαχτεί Εθνικό Αρχείο Νεοπλασιών (άμα το βρειτε πουθενά γράψτε μου και μένα που)!!!!ΦΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!!”

Σχετικά άρθρα