Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαρθρώθηκε μεγάλο δίκτυο παιδεραστών στην Ιταλία – Συνελήφθησαν 10 άτομα

Εξαρθρώθηκε μεγάλο δίκτυο παιδεραστών στην Ιταλία – Συνελήφθησαν 10 άτομα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδίκτυο, Ιταλία, Παιδεραστής, Παιδεραστία,

Δίκτυο παιδεραστών, το οποίο χρησιμοποιούσε εφαρμογές του διαδικτύου, ανακαλύφθηκε στην βορειοανατολική Ιταλία. Η ιταλική αστυνομία προχώρησε σε 10 συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Τρέντο, και σε 47 εφόδους σε κατοικίες συλληφθέντων και υπόπτων.

“Εγκέφαλος” ένας 38χρονος

Οι έρευνες ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο 2016, με την σύλληψη ενός 38χρονου, στην υπολογιστή του οποίου βρέθηκε παιδοπορνογραφικό υλικό (με χιλιάδες φωτογραφίες και εικόνες ανηλίκων) που ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι είχε «κατεβάσει» από το διαδίκτυο.

Οι ειδικευμένοι τεχνικοί της αστυνομίας, όμως, εξακρίβωσαν ότι στον υπολογιστή υπήρχε η εφαρμογή Voip και περίπου εκατό διευθύνσεις άλλων εκατό ύποπτων παιδεραστών, οι οποίοι διέμεναν σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο 38χρονος φέρεται να παρουσιαζόταν ως μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, ενώ «προσέφερε» στους συνομιλητές του, το παιδοπορνογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του.

Στο δίκτυο αυτό παιδεραστών, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση Rai, φέρεται να συμπεριλαμβανόταν και ένας ανώτατος δικαστικός της Κάτω Ιταλίας, ο οποίος συνελήφθη στις 2 Οκτωβρίου στο Ρήγιο της Καλαβρίας.

Σχετικά άρθρα