Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερωτική σκλάβα στο Ισλαμικό Κράτος: Όσες είχαμε στήθος, μας βίαζαν

Ερωτική σκλάβα στο Ισλαμικό Κράτος: Όσες είχαμε στήθος, μας βίαζαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ερωτική Σκλάβα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σκλάβοι, Τζιχαντιστές,

Τη σοκαριστική ιστορία της μοιράστηκε μία πρώην ερωτική σκλάβα η οποία έπεσε θύμα αρπαγής και φυλακίστηκε από τους τζιχαντιστές.

Η γυναίκα αποκάλυψε με φρικιαστικές λεπτομέρειες το πώς το Ισλαμικό Κράτος αποφάσιζε αν θα τις βιάσουν ή όχι.

«Αν είχαμε στήθη, μας έστελναν για να μας βιάσουν, αλλά αν δεν είχαμε ακόμη, μας πετούσαν στη φυλακή μέχρι να υποστούμε το ίδιο μαρτύριο μετά από τρεις μήνες», ανέφερε η ίδια.

Οι αποκαλύψεις της γυναίκας, έγιναν από την ερευνήτρια Νικίτα Μάλικ, στον ιστότοπο Ηenry jackson society.

“Προσπάθησαν να με ρίξουν από τις σκάλες για να αποβάλλω”

Το θύμα αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος αφού βιάστηκε από έναν τζιχαντιστή, ενώ μετά οι ίδιοι προσπάθησαν να τη ρίξουν από τις σκάλες με δύναμη για να αποβάλει.

Στο ίδιο δωμάτιο μαζί της κακοποιούνταν και άλλα μικρά κορίτσια.

Αλίμονο όμως σε όποια προσπαθήσει να φύγει και δεν τα καταφέρει.

Όταν η γυναίκα προσπάθησε να το σκάσει και δεν τα κατάφερε, βιάστηκε από έξι άνδρες μαζί ως τιμωρία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η έρευνα και μέσα από τις μαρτυρίες της, υπάρχει ολόκληρο οργανωμένο σχέδιο πίσω από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς η τρομοκρατική οργάνωση ωθεί τους τζιχαντιστές να έχουν ερωτικές σκλάβες και παιδιά, επειδή πληρώνονται για κάθε μία που αποκτούν.

Άλλα θύματα του ISIS έχουν δηλώσει πως υπάρχει ένα έγγραφο 27 σελίδων, το οποίο περιέχει τους «κανόνες» που πρέπει να ακολουθούν για το πώς οι στρατιώτες να αντιμετωπίζουν τις ερωτικές σκλάβες.

Μέρος του εγγράφου αποκαλύπτει μερικές φρικτές λεπτομέρειες για το πώς μεταχειρίζονται τους «σκλάβους» οι τζιχαντιστές του ISIS.

«Οι σκλάβοι θεωρούνται ιδιοκτησία και έτσι μπορούν να αγοραστούν, να πωληθούν ή να δοθούν ως δώρο.

»Επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή με μία σκλάβα που δεν έχει ενηλικιωθεί αν είναι σωματικά κατάλληλη γι’ αυτό. Εάν όχι, μπορεί να γίνει μεταχείρισή της χωρίς συνουσία», αναφέρει το έγγραφο που ακολουθούν οι τρομοκράτες.

«Η προπαγάνδα για τη σεξουαλική δουλεία χρησιμεύει ως κίνητρο για τους νέους τζιχαντιστές και τους ξένους εθελοντές, καθώς η υπόσχεση περί συζύγων και σεξουαλικών σκλάβων ενεργούν ως «πόλος έλξης».

Σχετικά άρθρα