Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες που ζουν στο Μεξικό»

«Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες που ζουν στο Μεξικό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλληνες, Ελληνική Ομογένεια, Μεξικό, Σεισμός,

Καλά στην υγεία τους είναι τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας στο Μεξικό, μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,1 βαθμών που έπληξε την κεντρική περιοχή και σκόρπισε τον θάνατο.

Αυτό διαβεβαιώνει η πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Γεωργία Μπουτσιάνη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Όλοι μας είμαστε καλά» είπε και πρόσθεσε: «Επικοινωνήσαμε με την πρεσβεία και με όλους τους Έλληνες και με όσους επικοινωνήσαμε είναι όλοι καλά».

«Παρά το προχωρημένο της ώρας πολύς κόσμος είναι έξω στους δρόμους και έχουν συστήσει ομάδες για να βοηθήσουν» σημείωσε η κ. Μπουτσιάνη ενώ τόνισε πως ο σεισμός συνέπεσε με την 32η επέτειο του σεισμού που άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς.

«Αυτό που βλέπουμε είναι πώς να σώσουμε περισσότερο κόσμο γιατί έχουν μείνει ακόμα άτομα κάτω από τα συντρίμμια. Ο κόσμος βγήκε έξω να βοηθήσει» ,είπε η κ. Μπουτσιάνη.

Με το πρώτο φως της ημέρας, θα διαπιστωθεί ποιες είναι οι ζημιές, θα γίνουν περισσότερες προσπάθειες για να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα σε βασικές υποδομές καθώς πολλές πολυκατοικίες και κτίρια έχουν ρωγμές και θα πρέπει να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, συμπλήρωσε.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες δίνουν συνεχώς συμβουλές και οδηγίες στους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουν.

Σχετικά άρθρα