Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

31χρονη Βρετανίδα, μάνα δύο παιδιών, κάνει πλαστικές για να μοιάσει σε “ερωτική κούκλα” (φωτο)

31χρονη Βρετανίδα, μάνα δύο παιδιών, κάνει πλαστικές για να μοιάσει σε “ερωτική κούκλα” (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πλαστική Χειρουργική, Φωτογραφίες,

Η τρέλα με τις sex dolls (ερωτικές κούκλες) εξαπλώνεται παγκοσμίως και ιδιαίτερα στους ευκατάστατους κύκλους που βρίσκονται σε μία συνεχή αναζήτηση νέων τρόπων… ψυχαγωγίας.

Από τα παλιά άψυχα ομοιώματα για “εκτόνωση”, η τεχνολογία σήμερα βγάζει στο εμπόριο κούκλες που μιλούν και υπόσχεται στο κοντινό μέλλον ρομπότ που θα ομοιάζουν με ανθρώπους.

Μια μητέρα δύο παιδιών στην Αγγλία είδε τη ζωή “ανάποδα” και δαπάνησε σχεδόν 15.000 ευρώ, προκειμένου να αλλάξει το σώμα και το πρόσωπό της και να γίνει η πρώτη άνθρωπος που θα μοιάζει με «κούκλα του σεξ»!

Η 31χρονη Σίντι Μουρ ξεκίνησε το σχέδιό της με στόχο να γίνει μία ζωντανή sex doll.

Πρόσθεσε στήθος και γλουτούς και έκανε τρεις επεμβάσεις μέσα σε έναν μήνα στα χείλη και στο πρόσωπό της, ώστε να καλύψει κάθε ατέλεια και να μετατραπεί σε «κούκλα».

Η μητέρα των δύο παιδιών δεν αρκέστηκε στις αλλαγές που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση, καθώς άλλαξε και τις πινακίδες του αυτοκινήτου της, γράφοντας τη λέξη DOLL.

Στις δηλώσεις τόνισε ότι λατρεύει το fake look και αποκάλυψε πως αρχικά είχε βάλει πολύ μεγάλο στήθος, με συνέπεια οι άνδρες να επικεντρώνουν το βλέμμα τους στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της και να «χάνουν» όλα τα υπόλοιπα.

Ως εκ τούτου, πήγε και πάλι στον πλαστικό χειρουργό και του ζήτησε να της μειώσει το μέγεθος του στήθους, ώστε να γίνει λιγότερο… προκλητικό!

Η μητέρα από το Σάλφορντ του Μάντσεστερ δεν έχει ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή της, καθώς όπως λέει η ίδια, σκοπεύει να χάσει και άλλο βάρος, να λεπτύνει τη μέση της και να διαμορφώσει το δέρμα της σε όλο το σώμα, ούτως ώστε να μοιάζει με εκείνο μίας κούκλας του σεξ.

Σχετικά άρθρα