Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών σε αίθουσα δικαστηρίου της Μόσχας

Νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών σε αίθουσα δικαστηρίου της Μόσχας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μόσχα, Ρωσία,

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από ανταλλαγή πυρών που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον τέταρτο όροφο ενός δικαστικού μεγάρου στη Μόσχα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ria Novosti.

Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης που επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες έπεσαν τουλάχιστον 20 πυροβολισμοί, ενώ υπάρχουν και τραυματίες, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι στο δικαστήριο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανταλλαγή πυρών ξεκίνησε όταν ένας από τους κατηγορούμενους υπόθεσης που θα εκδικαζόταν σήμερα -μέλος της διαβόητης συμμορίας GTA- επιτέθηκε κατά στους φρουρούς που τον συνόδευαν στην δικαστική αίθουσα.

Το μεσημέρι της Τρίτης είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί η υπόθεση της συμμορίας GTA, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται ότι σκότωσαν 17 άτομα από το 2012 μέχρι το 2014 στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας.

Η συμμορία έστηνε ενέδρες σε οδηγούς στις λεωφόρους, βάζοντας καρφιά στο οδόστρωμα για να τους σταματήσει και στη συνέχεια σκοτώνοντάς τους και κλέβοντας ότι πολύτιμο είχαν μαζί τους, όπως και τα αυτοκίνητά τους.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα ενώ το κτίριο έχει εκκενωθεί.

Σχετικά άρθρα