Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Bild: “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος” φώναξε ο μαχαιροβγάλτης στο σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο (βίντεο)

Bild: “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος” φώναξε ο μαχαιροβγάλτης στο σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμβούργο, Βίντεο, Γερμανία, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμιστές, Σούπερ Μάρκετ, Τζιχαντιστές,

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και αρκετά έχουν τραυματιστεί από επίθεση με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο της Γερμανίας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία του Αμβούργου, είναι πολύ νωρίς για να προσδιοριστούν τα κίνητρα της επίθεσης.

Το κατάστημα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Fuhlsbüttler και Hermann-Kauffmann.

Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε στον ιστότοπό της μια φωτογραφία του δράστη, που κάθεται στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού, με το κεφάλι του καλυμμένο με μια λευκή πλαστική κουκούλα ενώ είναι γεμάτος αίματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άνδρας φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» (ο Θεός είναι ο πιο μεγάλος), λίγο πριν από την επίθεση, οι αρχές ωστόσο δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία αυτή.

Ο ύποπτος, που δεν έχει κατονομαστεί, επιχείρησε να διαφύγει μετά την επίθεση ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες τον καταδίωξαν, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία. Λίγο μετά συνελήφθη σε κοντινό σημείο. «Πρόκειται για μια επίθεση “μοναχικού λύκου”. Οι πρώτες πληροφορίες, που ανέφεραν τη ληστεία ως πιθανό κίνητρο, δεν επιβεβαιώνονται» σημείωσε η αστυνομία του Αμβούργου σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας Bild διακρίνεται ένα ελικόπτερο που έχει προσγειωθεί έξω από το σούπερ μάρκετ, ενώ πάνοπλοι αστυνομικοί περιπολούν την περιοχή.

Σχετικά άρθρα