Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκοιμήθηκε στο αεροπλάνο και ο διπλανός της…. αυνανιζόταν!

Αποκοιμήθηκε στο αεροπλάνο και ο διπλανός της…. αυνανιζόταν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αυνανισμός,

Μια πολύ περίεργη εμπειρία έζησε μια 30χρονη, κατά τη διάρκεια πτήσης της American Airlines, από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι αφού όπως κατήγγειλε η Κλόε Κινγκ αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε, η αεροσυνοδός την ενημέρωσε ότι ο άνδρας που καθόταν δίπλα της αυνανιζόταν(!) όσο εκείνη κοιμόταν.

Η νεαρή γυναίκα έγινε έξω φρενών με τη στάση της αεροπορικής εταιρείας, που, αντί να σταματήσει τον επιβάτη, απλώς την ενημέρωσε χωρίς να της αλλάξει ούτε θέση μετά το περιστατικό, υποχρεώνοντάς την να επιστρέψει εκεί που καθόταν πριν, δηλαδή δίπλα στον συγκεκριμένο επιβάτη.

Μετά την έκταση που πήρε η καταγγελία της μέσω social media, η American Airlines εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία περιορίστηκε να αναφέρει ότι εξετάζουν το περιστατικό, σημειώνοντας ότι η αεροσυνοδός ενημέρωσε τις γαλλικές αρχές, οι οποίες και ερεύνησαν τον επιβάτη μετά την προσγείωση στο Παρίσι.

Στην ανακοίνωση δεν υπήρχε καμία συγγνώμη προς την 30χρονη γυναίκα, γεγονός που προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων εναντίον της American Airlines στα social media.

Σχετικά άρθρα