Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι έχουν θυμώσει με τους Αμερικανούς και δεν θέλουν ούτε να τους βλέπουν!

Οι Ρώσοι έχουν θυμώσει με τους Αμερικανούς και δεν θέλουν ούτε να τους βλέπουν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουκρανία, Ρωσία, Σεργκέι Ριαμπκόφ, Τόμας Σάνον,

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριάμπκοφ γνωστοποίησε την Τετάρτη ότι ακυρώνει τη συνάντηση την οποία θα είχε εντός της εβδομάδας με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τόμας Σάνον σε αντίποινα για τις νέες αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσέθεσε χθες 38 πρόσωπα και οργανισμούς στον κατάλογο όσων υφίστανται κυρώσεις εξαιτίας των ρωσικών ενεργειών στην Ουκρανία, ανέφερε το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

Η κίνηση αυτή «αποτελεί συνέχιση της τάσης που δημιούργησε η κυβέρνηση Ομπάμα κι έχει στόχο να καταστρέψει τις σχέσεις μεταξύ των χωρών μας», ανέφερε ο Ριάμπκοφ σε ανακοίνωσή του, η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Οι αμερικανικές κυρώσεις αναιρούν σε μεγάλο βαθμό τις διαβεβαιώσεις της Ουάσινγκτον ότι επιδιώκει έναν διάλογο με τη Μόσχα, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο Ριάμπκοφ είχε ανακοινώσει προχθές Δευτέρα ότι ο ίδιος και ο Σάνον θα είχαν μια συνάντηση στην Αγία Πετρούπολη την 23η Ιουνίου για να συζητήσουν τα «προβλήματα στις διμερείς σχέσεις».

Σχετικά άρθρα