Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γνωρίστε τις δίδυμες αδελφές που μοιράζονται τα πάντα! (Ακόμα και τον άνδρα)

Γνωρίστε τις δίδυμες αδελφές που μοιράζονται τα πάντα! (Ακόμα και τον άνδρα)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δίδυμες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καλιφόρνια,

Δεν είναι οι πρώτες δίδυμες αδελφές που αποφάσισαν να μοιραστούν τα πάντα στη ζωή, για την ακρίβεια αποτελούν τη δεύτερη περίπτωση που δίδυμες αδελφές μοιράζονται μέχρι το υπνοδωμάτιό τους αλλά και το αγόρι τους!

Η προηγούμενη φορά που ήρθε στο φως της δημοσιότητας κάτι αντίστοιχο ήταν με τις Άννα και Λούσι από την Αυστραλία. Διαβάστε σχετικά εδώ: Οι δίδυμες που μοιάζουν σε όλα και τα μοιράζονται όλα… μέχρι και τον άνδρα!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτό το βίτσιο αρχίζει και εξαπλώνεται με αυτή τη φορά να πρωταγωνιστούν στα ταμπλόιντ οι δίδυμες αδελφές Μπέκι και Άμι Γκλας από την Καλιφόρνια, που όχι μόνο δεν έχουν χωριστεί περισσότερο από 30 λεπτά κατά τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά όπως και οι δίδυμες αδελφές από την Αυστραλία, μοιράζονται ακόμα και τον ίδιο άντρα, έχουν ένα κοινό προφίλ στο Facebook, μοιράζονται ένα υπνοδωμάτιο, το ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου και τη λειτουργία μιας επιχείρησης από το ίδιο γραφείο στο κοινό σπίτι τους.

Amy+Glass+Becky+Glass

Έχουν φτάσει στα… άκρα προκειμένου να είναι ακριβώς ίδιες! Φορούν ακόμα και τα ίδια ρούχα κάθε μέρα σε ελαφρώς διαφορετικά χρώματα. Οι αδερφές δήλωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τις σχέσεις πια, αφού αισθάνονται σαν να είναι παντρεμένες μεταξύ τους.

Οι αδερφές τρώνε και πίνουν ακριβώς τα ίδια προκειμένου τα σώματά τους να είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Η μία αδερφή από την Καλιφόρνια δήλωσε ότι είναι σαν έναν άνθρωπο σε δύο διαφορετικά σώματα!

Δείτε το βίντεο:


Meet The Twins Who’ve Shared Everything… από BarcroftTV

Σχετικά άρθρα