Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρ και μανία ο Ρέντσι με τον Ντάισελμπλουμ: Χαζές οι αναφορές του για τις χώρες του Νότου

Πυρ και μανία ο Ρέντσι με τον Ντάισελμπλουμ: Χαζές οι αναφορές του για τις χώρες του Νότου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιταλία, Ματέο Ρέντσι,

Σφοδρότατη επίθεση εναντίον του Γερούν Ντάισελμπλουμ εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, χαρακτηρίζοντας “χαζές” τις αναφορές του επικεφαλής του Eurogroup για τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.

“Όσο νωρίτερα παραιτηθεί ο Γερούν Ντάισελμπλουμ τόσο το καλύτερο”, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ρέντσι.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε την εν λόγω δήλωση με τη συνέντευξη του επικεφαλής του Eurogroup σε γερμανική εφημερίδα, στην οποία κατηγόρησε τις χώρες του ευρωπαϊκού Nότου ότι «σπατάλησαν τα χρήματά τους σε γυναίκες και αλκοόλ».

Παράλληλα, ο Μ.Ρέντσι χαρακτήρισε «χαζές» τις δηλώσεις του Ολλανδού πολιτικού, προσθέτοντας ότι «αρμόζουν σε συζήτηση καφενείου».

«Θεωρώ ότι άνθρωποι σαν τον Ντάισελμπλουμ, ο οποίος ανήκει στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, αλλά ίσως δεν το έχει αντιληφθεί, δεν αξίζoυν την θέση που τους έχει δοθεί», έγραψε ο πρώην επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος, σε έναν μήνα, για την ηγεσία του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος.

«Αν ο Ντάϊσελμπλουμ θέλει να προσβάλει την Ιταλία, ας το κάνει σπίτι του, όχι με τον θεσμικό του ρόλο» προσθέτει επίσης ο Μ.Ρέντσι.

Σχετικά άρθρα