Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι πολυεκατομμυριούχοι προτιμούν Λονδίνο

Οι πολυεκατομμυριούχοι προτιμούν Λονδίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Λονδίνο,

Σε χώρα των μεγάλων αντιθέσεων αναδεικνύεται η Βρετανία, καθώς είναι η χώρα που φιλοξενεί τους περισσότερους πολυεκατομμυριούχους, την ίδια περίοδο που οι αυξάνονται αλματωδώς οι άνθρωποι που δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό.

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Sunday Times, η Βρετανία έχει τους περισσότερους πολυεκατομμυριούχους στον κόσμο, οι περισσότεροι από τους οποίους προτιμούν να ζουν στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα στη Βρετανία ζουν 104 δισεκατομμυριούχοι , εκ των οποίων οι 72 στο Λονδίνο με συνολική περιουσία 301,13 δισ. λίρες (368,75 δισ. ευρώ).

Την ίδια περίοδο , σύμφωνα με τη φιλανθρωπική οργάνωση Trussel Trust, τη μεγαλύτερη τράπεζα τροφίμων της χώρας, ο αριθμός των ανθρώπων που ζήτησαν να τους χορηγηθεί κατεπείγουσα βοήθεια αυξήθηκε κατά 163% μέσα σε έναν χρόνο, φτάνοντας τις 913.000 στα τέλη Μαρτίου. Μάλιστα η οργάνωση χαρακτήρισε «σοκαριστικό» τον αριθμό αυτό, εξηγώντας ότι δεν περιλαμβάνει τους ανθρώπους που λαμβάνουν βοήθεια από άλλες οργανώσει ή εκείνους που ντρέπονται πολύ να την ζητήσουν.

Σχετικά άρθρα