Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναγερμός στο Τορόντο από αφίσες που καλούν σε ανάγνωση “λευκών” ιστοσελίδων

Συναγερμός στο Τορόντο από αφίσες που καλούν σε ανάγνωση “λευκών” ιστοσελίδων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Καναδάς, Τορόντο,

Το τμήμα “εγκλημάτων μίσους” [ρατσισμού] στο Τορόντο του Καναδά τέθηκε σε συναγερμό ύστερα από φωτοτυπίες-αφίσες που κολλήθηκαν σε στύλους της πόλης, καλώντας “λευκούς” που κουράστηκαν από τις “πολυπολιτισμικές κοινωνίες” και την “πολιτική ορθότητα” να διαβάζουν μια λίστα από ιστοσελίδες με “φιλοευρωπαϊκή” ειδησεογραφία [εννοώντας φυλετική ειδησεογραφία].

Οι πρώτες αυτοσχέδιες αφίσες εμφανίστηκαν στους δρόμους του ανατολικού Τορόντο τη Δευτέρα.

Στις αφίσες υπήρχε κάλεσμα στους “λευκούς” να διαβάζουν συγκεκριμένη λίστα με ιστοσελίδες που προσφέρουν ενημέρωση με ειδήσεις “φιλοευρωπαϊκής” προοπτικής.

Κάτοικοι που είδαν τις αφίσες ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία.

Αστυνομικοί και δημοτικοί υπάλληλοι μάζεψαν τις αφίσες την ίδια ημέρα, έργο όχι εύκολο διότι οι αφίσες δεν ήταν κολλημένες με σελοτέιπ αλλά με κόλλα ταπετσαρίας.

Η δημοτική σύμβουλος Τζάνετ Ντέιβις με ανάρτησή της στο Twitter χαρακτήρισε τις αφίσες “απαράδεκτες”, προσθέτοντας ότι οι Αρχές αναζητούν αυτούς που βρίσκονται πίσω από την αφισοκόλληση.

Αρκετοί έσπευσαν να συνδυάσουν αυτή την αφισοκόλληση με την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, αναφέροντας ότι και στο παρελθόν υπήρξαν στο Τορόντο κρούσματα ρατσισμού αλλά αυτή η συγκεκριμένη ενέργεια φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της ευφορίας που προέκυψε σε ακροδεξιούς κύκλους από το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ.

poster_toronto

Σχετικά άρθρα