Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζονται κανονικά οι έρευνες για τον Ανδρέα Βγενόπουλο

Συνεχίζονται κανονικά οι έρευνες για τον Ανδρέα Βγενόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Βγενόπουλος, Κύπρος,

Οι έρευνες και η πορεία των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται ο αποβιώσας Ανδρέας Βγενόπουλος θα συνεχιστούν κανονικά, δήλωσε ο Κύπριος γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Ο κ. Κληρίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι σέβεται το γεγονός του θανάτου κάθε προσώπου, αλλά, πρόσθεσε, οι έρευνες θα συνεχιστούν κανονικά.

«Δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας ότι «σίγουρα κάποιοι θα βολευτούν απ’ αυτή την ιστορία».

Ο κ. Κυπριανού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Ανδρέα Βγενόπουλου, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του». Ποιοι θα είναι αυτοί όμως, κανένας δεν θα μάθει ποτέ, συμπλήρωσε.

Επίσης, είπε ότι τα πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν βαρύνουσα άποψη και καθόλου λόγο για το πώς θα προχωρήσουν αυτά τα ζητήματα. Υπέδειξε ότι αρμόδιοι είναι ο γενικός εισαγγελέας και η Νομική Υπηρεσία για το τι θα γίνει με όλες τις υποθέσεις που αφορούν τον Ανδρ. Βγενόπουλο. «Εμάς δεν μας πέφτει λόγος», κατέληξε ο κ. Κυπριανού.

Σχετικά άρθρα