Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο… μεροκάματο ο Κάμερον – Πού πιάνει δουλειά

Στο… μεροκάματο ο Κάμερον – Πού πιάνει δουλειά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντέιβιντ Κάμερον,

Επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας για τους Πολίτες (NCS) αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον που παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο και από τη βουλευτική του έδρα στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Στόχος η προετοιμασία των εφήβων για την αγορά εργασίας

Ένας από τους στόχους της NCS είναι η προετοιμασία των εφήβων για την αγορά εργασίας, με έμφαση στις ομαδικές δραστηριότητες και στις εργασίες στο πλαίσιο κοινοτήτων.

Η ίδρυση της υπηρεσίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της κοινωνίας των πολιτών, ήταν τμήμα της συμφωνίας του Συντηρητικού Κόμματος με τους κεντρώους – κεντροαριστερούς Φιλελεύθερους Δημοκράτες για την κυβέρνηση συνεργασίας την οποία σχημάτισαν υπό τον κ. Κάμερον μεταξύ του 2010 και του 2015.

Σε άρθρο του για τον Daily Telegraph, ο κ. Κάμερον χαρακτήρισε την NCS ένα από τα επιτεύγματά του για τα οποία είναι ιδιαίτερα υπερήφανος, καθώς στις δραστηριότητές της συμμετέχουν περισσότεροι από 275.000 άνθρωποι.

Ο Ντ. Κάμερον παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία και την ηγεσία του κεντροδεξιού Συντηρητικού Κόμματος αμέσως μετά την ήττα της γραμμής του για παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα