Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

1000 βουρδουλιές σε Σαουδάραβα που “το έκανε” με ηλεκτρική σκούπα

1000 βουρδουλιές σε Σαουδάραβα που “το έκανε” με ηλεκτρική σκούπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απιστία, Ηλεκτρική Σκούπα, Ισλάμ, Μαστίγωμα, Μοιχεία, Σαουδική Αραβία,

Αστυνομικοί στη Σαουδική Αραβία, στην περιοχή Αλ Μανσουρίγια της δημοτικής περιφέρειας Αλ Σίφα, συνέλαβαν έναν άνδρα με την κατηγορία ότι το “έκανε” με ηλεκτρική σκούπα, μεταδίδει η Riyadh Daily.

Ο άνδρας πιάστηκε “καβάλα” στην ηλεκτρική σκούπα από την επί 17 χρόνια σύζυγό του, η οποία και τον κατέδωσε στις Αρχές.

“Μετά από 17 χρόνια πίστης, με αυτόν τον τόπο αυτός ο παλιάνθρωπος μου φέρεται”, δήλωσε στους δημοσιογράφους. “Αισθάνομαι χρησιμοποιημένη, αισθάνομαι βρόμικη”, πρόσθεσε.

Η μοιχεία θεωρείται έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και συνήθως εκτελείται με λιθοβολισμό.

Εδώ όμως η περίπτωση διαφέρει.

“Εξαιτίας της ιδιαίτερης φύσης της υπόθεσης μοιχείας, όπου κατηγορείται ότι το “έκανε” με μια συσκευή και όχι με ένα ζώο ή με έναν άνθρωπο, ο δικαστής αποφάσισε να τον τιμωρήσει με ελαφρότερη ποινή από ό,τι συνήθως”, λέει ο ειδικός σε νομικά θέματα Μέσης Ανατολής Χακίμ Μπεν Αλί.

“Δύο χρόνια κάθειρξη και χίλιες βουρδουλιές είναι παραπάνω από αποδεκτή ποινή στην περιοχή”, σημειώνει.

Ο άνδρας από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος.

“Δεν μπορέσαμε να αποδείξουμε ότι ο ύποπτος το “έκανε” με την ηλεκτρική σκούπα”, παραδέχεται ο Σαέντ Σαλέχ Τραντ, εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Εδώ ο ισλαμικός νόμος (Σαρία) βρίσκεται σε νομικό αδιέξοδο, διότι ο θεόπνευστος νομοθέτης δεν προνόησε την τεχνολογική πρόοδο της ανθρωπότητας και δεν έχει προβλέψει ποινή για τη μοιχεία με ηλεκτρική συσκευή.

Σχετικά άρθρα