Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγγενής μακελάρη: Δεν ήταν θρήσκος, ήταν καθίκι και έπαιρνε ναρκωτικά

Συγγενής μακελάρη: Δεν ήταν θρήσκος, ήταν καθίκι και έπαιρνε ναρκωτικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοχάμεντ Λαχουαέζ Μπουχλέλ, Νίκαια, Τζιχαντιστές,

Το προφίλ του μακελάρη της Νίκαιας Μοχάμεντ Μπουλέλ δίνει ο εξάδερφος της γυναίκας του, με την οποία ήταν σε διάσταση. Σε μια σοκαριστική μαρτυρία ο Ουαλίντ Χαμού, είπε στην Daily Mail:

“Ο Μπουλέλ δεν ήταν θρήσκος. Δεν πήγε ποτέ του σε τζαμί, δεν προσευχόταν, δεν παρακολούθησε το Ραμαζάνι. Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό και έπαιρνε ναρκωτικά. Ολα αυτά απαγορεύονται από το Ισλάμ. Εδερνε την γυναίκα του, την εξαδέλφη μου, ήταν άθλιος. Δεν ήταν μουσουλμάνος ήταν ένα καθίκι».

Υποστήριξε επίσης ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από αναφορές ενδοοικογενειακής βίας πριν από δύο χρόνια και πως η διαδικασία του διαζυγίου προκάλεσε «κατάθλιψη» στον 31χρονο.

«Μια μέρα θα ακούσετε για μένα»

Οι γείτονές του τον χαρακτηρίζουν ως απρόσιτο και περίεργο άνθρωπο. Ενας Τυνήσιος, που κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον μακελάρη, υποστήριξε μιλώντας στην L’Express: «Το βράδυ της Πέμπτης τα έπινε με έναν συνάδελφο και λογομάχησαν. Ο φίλος του, του είπε «δεν αξίζεις τίποτα» και εκείνος απάντησε: «Μια μέρα θα ακούσετε για μένα».

Σχετικά άρθρα