Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε πώς το Ισλαμικό Κράτος πανηγυρίζει τη σφαγή στη Νίκαια (φωτο)

Δείτε πώς το Ισλαμικό Κράτος πανηγυρίζει τη σφαγή στη Νίκαια (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοχάμεντ Λαχουαέζ Μπουχλέλ, Νίκαια, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Φωτογραφίες,

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος πανηγυρίζουν το μακελειό στη Νίκαια, που προκάλεσε ο 31χρονος Μοχάμεντ Λαχουαέζ Μπουχλέλ, Τυνήσιος με γαλλική υπηκοότητα, το βράδυ της 14ης Ιουλίου, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη Μεγάλη Γαλλική Επανάσταση του 1789.

Οι τζιχαντιστές έχουν ξαμολυθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτούν προπαγανδιστικές εικόνες για να χαρούν τη σφαγή που προκάλεσαν, ενώ το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για το χτύπημα.

isis_attack

isis1

Η τρομοκρατική επίθεση έγινε από 31χρονο κάτοικο της Νικαίας, ο οποίος είχε διπλή υπηκοότητα Γαλλίας και Τυνησίας, όταν έπεσε με το φορτηγό που οδηγούσε στο συγκεντρωμένο πλήθος, που παρακολουθούσε σόου πυροτεχνημάτων την Πέμπτη 22:30 (τοπική ώρα) για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 14ης Ιουλίου.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός της τραγωδίας είναι 84 νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

Στις εικόνες το Ισλαμικό Κράτος απειλεί να καταστρέψει τον Πύργο του Άιφελ, προαναγγέλλει χτύπημα στη Γερμανία και απειλεί τις χώρες των “σταυροφόρων” ότι οι τζιχαντιστές βρίσκονται παντού.

isis_nice1

isis_nice2

isis_nice3

isis_nice4

isis_nice5

isis_nice6

isis_nice7

isis_nice8

Σχετικά άρθρα