Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγνοούνται 20 μισθοφόροι της Blackwater στην ανατολική Ουκρανία

Αγνοούνται 20 μισθοφόροι της Blackwater στην ανατολική Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Blackwater, CIA - Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, Μισθοφόροι, Ουκρανία, Τζον Μπρέναν,

Είκοσι Αμερικανοί μισθοφόροι της Blackwater (Greystone Ltd) αγνοούνται στην ανατολική Ουκρανία και ήδη εκφράζονται φόβοι για το χειρότερο…

Οι συγκεκριμένοι άνδρες μετέβησαν αμέσως μετά την έναρξη της εξέγερσης στην ανατολική Ουκρανία με την “ομπρέλα” της CIA, αλλά μία εβδομάδα μετά την άφιξή τους στην περιοχή εξαφανίστηκαν όλοι μέσα σε μία ημέρα!

Υψηλά ιστάμενος αξιωματούχος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας ανέφερε ότι αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος της ξαφνικής άφιξης του διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν στο Κίεβο, αφού δεν είναι καθόλου συνηθισμένο ο διευθυντής της CIA να κάνει τέτοια ξαφνικά ταξίδια σε χώρες που “βράζουν”.

Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων “Ζητήθηκαν από τις αρχές του Κιέβου περισσότερες πληροφορίες για την τύχη τους, αλλά το Κίεβο δεν κατάφερε να προσφέρει κάποια ουσιαστική βοήθεια αναφορικά με την τύχη των συγκεκριμένων ατόμων πέρα από το βίντεο που ανέβηκε στο youtube.com με έναν συλληφθέντα από τις δυνάμεις αυτοάμυνας των ρωσόφωνων, ο οποίος δήλωνε “Αμερικανός πολίτης” ενώ του είχαν πατήσει το κεφάλι στο έδαφος.

Η εξαφάνισή τους συμπίπτει με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στις 10/04 ότι “Από σήμερα 150 Αμερικανοί εξοπλισμένοι από την Greystone Ltd., θυγατρική της Blackwater, επιχειρούν στην νοτιοανατολική Ουκρανία μεταμφιεσμένοι ως Ουκρανοί στρατιώτες. Οι οργανωτές και οι συμμετέχοντες σε αυτήν την ωμή πρόκληση αναλαμβάνουν την ευθύνη για την δημιουργία τεράστιων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ελευθεριών αθώων πολιτών στο ουκρανικό κράτος. Θα αντιμετωπιστούν αναλόγως των πράξεων τους”.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα