Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος “άτακτος” υπουργός τράβηξε το… εσώρουχο γυναίκας δημοσιογράφου! (φωτο)

Ποιος “άτακτος” υπουργός τράβηξε το… εσώρουχο γυναίκας δημοσιογράφου! (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εσώρουχο, Μισέλ Σαπέν,

Δεν είναι η πρώτη φορά που γυναίκες δημοσιογράφοι καταγγέλλουν σεξιστικές συμπεριφορές από ορισμένους πολιτικούς, με ένα συγκεκριμένο περιστατικό να δημιουργεί έντονες αντιδράσεις.

Άρθρο στη γαλλική εφημερίδα «Liberation» με τίτλο «Κάτω τα χέρια», περιείχε ανέκδοτα περιστατικά άσεμνων συμπεριφορών,«φωτογραφίζοντας» σημαντικούς άντρες της πολιτικής σκηνής.

Σύμφωνα με το περιστατικό που προκάλεσε το μεγαλύτερο σάλο κι είχε πρωταγωνιστεί Γάλλο υπουργό: «Υπουργός, που βλέποντας μια από εμάς να σκύβει για να πιάσει ένα στυλό, δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του: μουρμουρώντας “Α, μα τι μου δείχνετε ακριβώς εδώ;». Τότε, τράβηξε το λάστιχο από το εσώρουχο της δημοσιογράφου, μπροστά στους άφωνους συναδέλφους της.

Μπορεί στο άρθρο να μην είχε κατονομαστεί ο υπουργός, ωστόσο, σήμερα το βιβλίο «Elyssee off» αποκάλυψε την ταυτότητά του.Το όνομα αυτού… Μισέλ Σαπέν!
sapen

«Τέντωσε και άφησε το λάστιχο του εσωρούχου», σημειώνει χαρακτηριστικά το βιβλίο, των Αζίζ Ζεμουρί και Στεφανί Μαρτό. Ο υπουργός από την πλευρά του διέψευσε το περιστατικό κι έκανε λόγο για… καθαρή συκοφαντία.

Σχετικά άρθρα