Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο Αφγανοί κακοποίησαν σεξουαλικά 14χρονο σε πισίνα

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Βιασμός, Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία, Γερμανία, Κακοποίηση Ανηλίκου, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πισίνα, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Δύο νεαροί Αφγανοί μετανάστες στο γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας παρακολουθούσαν δύο εφήβους που κολυμπούσαν σε πισίνα. Ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σε πισίνα από μετανάστες έρχεται να προστεθεί στα πολλά παρόμοια περιστατικά σε Γερμανία, Σουηδία και Αυστρία με «πρωταγωνιστές» μετανάστες και θύματα μικρά παιδιά.

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 4.45 (τοπική ώρα) δύο νεαρά αγόρια 11 και 14 ετών κολυμπούσαν σε εσωτερική πισίνα στην γερμανική πόλη Delbruck στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας. Τους δύο φίλους παρακολουθούσαν δύο Αφγανοί μετανάστες 20 και 25 ετών που περιμένουν να τους χορηγηθεί άσυλο στην χώρα.

Όταν τα παιδιά έφυγαν από την πισίνα και κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια οι Αφγανοί τα ακολούθησαν, ο 11χρονος κατόρθωσε να φύγει έγκαιρα, αλλά ο 14χρονος στάθηκε άτυχος. Οι Αφγανοί τον άρπαξαν με την βία, τον οδήγησαν στο ντους και τον ανάγκασαν να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις και με τους δύο…

Το θύμα ενημέρωσε τους ναυαγοσώστες, που αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και το Σάββατο οδηγήθηκαν στο δικαστήριο ενώ αργότερα τέθηκαν υπό κράτηση. Παρόλο που η γερμανική κυβέρνηση έχει ξοδέψει χιλιάδες ευρώ, ειδικότερα μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις προσφύγων εναντίον γυναικών στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με στόχο την ενημέρωση των μεταναστών και των προσφύγων για σωστή συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες, η σχετική εκστρατεία φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει αποδώσει.

Στην Γερμανία έχουν αναφερθεί πολλές επιθέσεις σε δημόσιες πισίνες ενώ στην Αυστρία είχε προκαλέσει σοκ το περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Φεβρουάριο με έναν Ιρακινό μετανάστη που κακοποίησε σεξουαλικά νεαρό αγόρι στα αποδυτήρια δημόσιας πισίνας. Ο Ιρακινός μετανάστης είχε φθάσει στη Βιέννη στις 5 Σεπτεμβρίου μέσω της βαλκανικής οδού και η αποτρόπαια πράξη έγινε στις 2 Δεκεμβρίου.

Σχετικά άρθρα