Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπάρχουν αγνοούμενοι μετά την επίθεση στις Βρυξέλλες

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αγνοούμενοι, Αεροδρόμιο, Βομβιστική Επίθεση, Βρυξέλλες, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

Δύο Αμερικανοί φοιτητές κι ένας Βρετανός πιστεύεται πως είναι μεταξύ των αγνοουμένων μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες. Τα αδέλφια Sascha και Alexander Pinczowski, που μάλιστα σύμφωνα με το προφίλ της Sascha στο Facebook, έχουν καταγωγή από τη Βουλιαγμένη αλλά ζουν στη Νέα Υόρκη, βρίσκονταν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών κι έκτοτε κανείς δεν είχε νέα τους.

Σύμφωνα με ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, μιλούσαν στο τηλέφωνο με την οικογένειά τους όταν σημειώθηκαν οι εκρήξεις και η γραμμή έπεσε. Ο πατέρας τους, που ζει στην Ολλανδία, κατευθύνεται ήδη στις Βρυξέλλες.

Ο David Dixon από το Hartlepool (στο κέντρο της φωτογραφίας) πιστεύεται πως βρισκόταν στο μετρό και δεν έχει έρθει σε επαφή με τη σύντροφό του Charlotte Louise Sutcliffe αφότου έφυγε για τη δουλειά του, χθες το πρωί.

Σήμερα το πρωί η Περουβιανή Adelma Tapia Ruiz ήταν το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε.

Πολλές οικογένειες ανθρώπων που αγνοούνται μετά το χθεσινό χάος στις Βρυξέλλες έχουν καταφύγει στα social media αναζητώντας πληροφορίες για τους οικείους τους.

Σχετικά άρθρα