Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kινεζικό αεροσκάφος εντόπισε νέα αντικείμενα που πιθανώς ανήκουν στο χαμένο Boeing

Kινεζικό αεροσκάφος εντόπισε νέα αντικείμενα που πιθανώς ανήκουν στο χαμένο Boeing
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Boeing 777, Ινδικός Ωκεανός, Κίνα, Μαλαισία,

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου.

Ενώ τα έως τώρα ευρήματα δεν έχουν οδηγήσει κάπου και οι εμπλεκόμενες Αρχές βρίσκονται στο σκοτάδι σχετικά με την τύχη του αεροσκάφους, Κινεζικά πρακτορεία μεταδίδουν τον εντοπισμό αντικειμένων στο νότιο τμήμα του Ινδικού Ωκεανού, που πιθανώς να σχετίζονται με το χαμένο Boeing.

«H Κίνα ενημέρωσε τη Μαλαισία και την Αυστραλία ότι ένα κινεζικό αεροσκάφος εντόπισε ένα μεγάλο αντικείμενο στο νότιο Ινδικό ωκεανό που μπορεί να σχετίζεται με το εξαφανισμένο Boeing» μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua. «Τα αντικείμενα φαίνονται να είναι λευκά και τετράγωνα» αναφέρει, προσθέτοντας πως θα γίνει περαιτέρω ανάλυση προκειμένου να επιβεβαιωθεί κατά πόσον το ύποπτο αντικείμενο σχετίζεται με το αεροσκάφος 777 της Malaysia Airlines.

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν από κινεζικό στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου Iliouchine-76 που έχει σταλεί από τις κινεζικές αρχές στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται με τη συμμετοχή πολλών χωρών.

Το πλήρωμα του κινεζικού αεροσκάφους μεταβίβασε τα νέα δεδομένα στις αυστραλιανές αρχές, καθώς και στο κινεζικό παγοθραυστικό Xuelong, που επίσης βρίσκεται στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα