Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ! Το Ισλαμικό Κράτος κρέμασε και έκαψε ζωντανούς 4 Ιρακινούς πολιτοφύλακες

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ! Το Ισλαμικό Κράτος κρέμασε και έκαψε ζωντανούς 4 Ιρακινούς πολιτοφύλακες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αιχμάλωτοι Πολέμου, Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι, Αμπού Αζραέλ, Άνμπαρ, Θάνατος στην Πυρά, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σιίτες, Τζιχαντιστές, Φωτιά, Φωτογραφίες,

Το νέο έγκλημα που διέπραξε το Ισλαμικό Κράτος στην Άνμπαρ, στο δυτικό Ιράκ, έχει ανατριχιάσει το παγκόσμιο διαδίκτυο.

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος κρέμασαν και έκαψαν ζωντανούς τέσσερις Ιρακινούς σιίτες πολιτοφύλακες που είχαν πιάσει αιχμαλώτους.

siites_aixmalotoi

Οι σιίτες αιχμάλωτοι, μαχητές της φιλοϊρανικής ιρακινής πολιτοφυλακής Αλ Χασντ Αλ Σαάμπι, που μάχεται σκληρά το Ισλαμικό Κράτος, εκτελέστηκαν ως αντίποινα, “οφθαλμός αντί οφθαλμού”, ύστερα από το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τον Ιρακινό σιίτη πολιτοφύλακα, Αμπού Αζραέλ, να καίει ζωντανό έναν τζιχαντιστή και έπειτα να τον τεμαχίζει σαν «κεμπάμπ».

azrael Ο Αμπού Αζραέλ ενώ ψήνει ζωντανό έναν τζιχαντιστή και στη συνέχεια τον κόβει σε φέτες “κεμπάμπ”…

Στο βίντεο εκείνο, ο ογκώδης Αμπού Αζραέλ ενώ τεμαχίζει το πόδι του θύματός του με σπαθί, στρέφεται προς την κάμερα και, απευθυνόμενος στους ακραίους Σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους, απειλεί:

«Ισλαμικό Κράτος, αυτή θα είναι η μοίρα σου, θα σε κόψουμε σαν σάουρμα (κεμπάμπ)», χαρακτηρίζοντας την αποκρουστική πράξη του «προειδοποιητική βολή» για τους τζιχαντιστές.

Το Ισλαμικό Κράτος, που μονοπωλεί τον τρόμο και τη βαρβαρότητα, αποφάσισε να εκδικηθεί.

Αρχικά υποχρέωσε τους 4 σιίτες συμμαχητές του Αζραέλ, που κρατούσε αιχμαλώτους, να παρακολουθήσουν το βίντεο του “ψησίματος” του τζιχαντιστή.

Στη συνέχεια οι 4 σιίτες κρεμάστηκαν χειροπόδαρα και από κάτω τους άναψαν φωτιά που τροφοδοτούνταν από πίσσα, ενώ και οι άνδρες είχαν περιλουστεί με εύφλεκτο υγρό για να “ανάψουν”:

siites1

Οι άνδρες όσο μεγάλωναν οι φλόγες από κάτω τους προσπαθούσαν απεγνωσμένα να αποφύγουν το μαρτύριο, αλλά δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτή τη μοίρα…

siites2

Στο τέλος οι φλόγες τους τύλιξαν σε αυτό τον φριχτό θάνατο…

siites3

siites4

siites5

Σχετικά άρθρα