Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκοτώθηκαν συγγενείς του Οσάμα Μπιν Λάντεν σε συντριβή αεροσκάφους στην Αγγλία

Σκοτώθηκαν συγγενείς του Οσάμα Μπιν Λάντεν σε συντριβή αεροσκάφους στην Αγγλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροπορικό Δυστύχημα, Αεροσκάφος, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Οσάμα Μπιν Λάντεν, Σαουδική Αραβία, Φωτογραφίες,

Η μητριά του Οσάμα Μπιν Λάντεν, η ετεροθαλής αδελφή του και ο σύζυγός της σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή ιδιωτικού αεριωθουμένου στο Χάμσιρ της νότιας Αγγλίας, μαζί με τον Ιορδανό πιλότο του αεροσκάφους, αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική Guardian.

Η εφημερίδα ανέφερε σήμερα ότι ο πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στη Βρετανία υπέβαλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια Μπιν Λάντεν μέσω του Twitter, ωστόσο οι ταυτότητες των θυμάτων της συντριβής δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

landen_crash

Η Guardian προσθέτει πως η σαουδαραβική πρεσβεία εργάζεται μαζί με τις βρετανικές αρχές στη διερεύνηση του δυστυχήματος.

Η αστυνομία του Χάμσιρ επιβεβαίωσε πως κατά τη συντριβή του αεροσκάφους σκοτώθηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες.

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, αρχηγός της Αλ Κάιντα, σκοτώθηκε σε επιχείρηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων τον Μάιο του 2011 στο Πακιστάν.

landen_crash2

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ιδιωτικό τζετ που ανήκε στην οικογένεια Λάντεν συνετρίβη και αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ ήταν σε διαδικασία προσγείωσης.

Το αξίας περίπου 10.000.000 ευρώ αεροσκάφος τύπου Embraer Phenom 300 ήταν ιδιοκτησίας της εταιρείας Salem Aviation, η οποία ελέγχεται από την οικογένεια Λάντεν.

landen_plane

Το βραζιλιάνικης κατασκευής αεροσκάφος εξερράγη αφού συνετρίβη σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων σκοτώνοντας τον πιλότο και τους τρεις επιβάτες. Το αεροπλάνο, όπως βλέπετε και στις εικόνες, έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

parking

Σχετικά άρθρα