Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

New York Magazine: Αυτές τις γυναίκες βίασε ο Μπιλ Κόσμπι

New York Magazine: Αυτές τις γυναίκες βίασε ο Μπιλ Κόσμπι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Μπιλ Κόσμπι,

Μια από τις ιστορίες που συγκλόνισαν την Αμερική, αλλά και όλο τον κόσμο, βγαίνει στο εξώφυλλο του New York Magazine, με όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του Μπιλ Κόσμπι να «ενώνονται» δυναμικά, για να δείξουν πως δεν είναι θύματα.

ImageHandler (2)

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ, με συνεντεύξεις τις εμπειρίες όλων αυτών των γυναικών, οι οποίες ανά τις δεκαετίες έπεσαν θύματα του Αμερικανού ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι.

«Ένιωθα σαν φυλακισμένη. Ένιωσα ότι με απήγαγαν και κρυβόμουν» λέει η Barbara Bowman, 48 ετών, η οποία κατηγορεί τον ηθοποιό ότι της να επιτέθηκε πολλές φορές μεταξύ του 1985 και του 1987. «Θα μπορούσα να είχα περπατήσει κάτω από οποιοδήποτε δρόμο του Μανχάταν, ανά πάσα στιγμή» και συνέχισε, λέγοντας: «Ένας βιασμός υπό την επήρεια ναρκωτικών από τον Μπιλ Κόσμπι, αυτό μου συνέβη, αλλά πού να το πω, ποιος διάολος θα με πίστευε; Κανείς, κανείς».

Το άρθρο, ξεκίνησε να γράφεται όταν η δημοσιογραφική ομάδα άρχισε τις συνεντεύξεις -περίπου πριν από έξι μήνες- και τότε ήταν 30 οι γυναίκες που είχαν υποβάλει καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του Κόσμπι. Ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στο μεταξύ στις 35, εν μέρει επειδή αισθάνθηκαν ασφαλέστερα να βγουν δημόσια όλες μαζί με τις ιστορίες τους.

«Εγώ πλέον δεν φοβάμαι» λέει η Chelan Lasha. Η Lasha δημοσιοποίησε τις κατηγορίες στα τέλη του 2014, μετά τις πρώτες καταγγελίες από άλλες γυναίκες, λέγοντας πως ο Κόσμπι την είχε βιάσει υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν ήταν 17: «Νιώθω πιο ισχυρή από αυτόν πλέον και ξέρω πως δεν μπορεί να με βλάψει».

Το εξώφυλλο του New York Magazine

vzbatslyrfnyic3048yp9mxqsnpvh57g28c7wp625fslrtu3pt5ugzvuys6qx2ad (1)

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχετικά άρθρα