Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια είναι η όμορφη Ζοζεφίν που έκανε τον Ντράγκι να… (…στει) πάνω του!

Ποια είναι η όμορφη Ζοζεφίν που έκανε τον Ντράγκι να… (…στει) πάνω του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FEMEN, Βίντεο, Ζοζεφίν Βιτ, Μάριο Ντράγκι,

Παγκόσμια αίσθηση έχει προκαλέσει ο ζωγραφισμένος φόβος στο πρόσωπο του Μάριο Ντράγκι τη στιγμή που η νεαρή ακτιβίστρια του την “έπεσε” κανονικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η ξανθιά Ζοζεφίν που φόβισε τόσο στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όσο και στους άνδρες της ασφάλειάς του, όταν ανέβηκε πάνω στο βήμα από το οποίο μιλούσε ο Ντράγκι και του πέταξε κομφετί, ήταν ένα από τα βασικά μέλη της οργάνωσης Femen και πλέον είναι ανεξάρτητη ακτιβίστρια.

josephine

Όπως αναφέρει η Telegraph η νεαρή γυναίκα κατάφερε να έχει πρόσβαση στην συνέντευξη Τύπου της ΕΚΤ δηλώνοντας ότι είναι δημοσιογράφος του δικτύου Vice.

Μάλιστα, δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει ανάλογες «επιθέσεις» και ζητά «ειρήνη και ευτυχία για τις ζωές όλων, για την Ελλάδα και όλες της χώρες της Μεσογείου».

Η 21χρονη είναι γνωστή στη Γερμανία για τις δράσεις της, οι οποίες είναι, συνήθως, γυμνόστηθες.

Η χαρακτηριστικότερη ήταν τα Χριστούγεννα του 2013, όταν εισέβαλε σε έναν καθεδρικό ναό στην Κολωνία, φορώντας μόνο ένα σουτιέν, ενώ πάνω στο στήθος της έγραφε «εγώ είμαι ο Θεός».

zozefin

Εξαιτίας αυτής της της κίνησης, η νεαρή ακτιβίστρια καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κολωνίας και πλήρωσε πρόστιμο.

«Η επίθεση με κομφετί δεν ήταν διαδήλωση των Femen. Λυπάμαι κυρίες. Είμαι ανεξάρτητη ακτιβίστρια» έγραψε στο twitter μετά την επίθεση.

Μάλιστα δεν έλειψε να σχολιάσει ότι η ίδια πήδηξε πάνω στο γραφείο του Ντράγκι και ορισμένοι σχολίασαν το εσώρουχό της…

Σχετικά άρθρα