Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύγχρονοι κανίβαλοι στην Ινδία- Τρώνε απομεινάρια νεκρών (φωτογραφίες)

Σύγχρονοι κανίβαλοι στην Ινδία- Τρώνε απομεινάρια νεκρών (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανγκόρι, Ινδία ή Μπάρατ, Κανιβαλισμός, Φωτογραφίες,

Το φόβο και τον τρόμο αισθάνονται στην Ινδία από την ύπαρξη κανιβάλων! Πρόκειται για τους Ανγκόρι, που τρώνε τα απομεινάρια των αποτεφρωμένων σωμάτων

Οι Ανγκόρι είναι η φυλή που φοβάται όλη η Ινδία. Οι περίεργοι μοναχοί ζούνε δίπλα σε σημεία που γίνονται αποτεφρώσεις και τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα γιατί πιστεύουν ότι η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος τους φέρνει πιο κοντά στην πνευματική φώτιση.

Πιστεύουν στον θεό Σίβα, ο οποίος είναι το αντίστοιχό του Διονύσου στην Ινδία. Οι τελετές περιλαμβάνουν επίσης την κατανάλωση ποτών από ανθρώπινα κρανία και γεύμα με κεφάλια από ζωντανά ζώα.

Ο φωτογράφος τονίζει ότι δεν κατάφερει να καταλάβει τον τρόπο σκέψης τους: «Υπάρχει ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από αυτούς και οι υπόλοιποι Ινδοί τους φοβούνται καθώς πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον, να περπατήσουν στο νερό και να εκφωνήσουν κακές προφητείες».

Οι μοναχοί χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό μαριχουάνας, αλκοόλ και διαλογισμού, ο οποίος τους βοηθάει να φτάσουν σε κατάσταση αυξημένης ευαισθητοποίησης και να έρθουν πιο κοντά στο θεό Σίβα.

Οι Ανγκόρι πιστεύουν επίσης, ότι με το να κάνουν αυτό που άλλοι θεωρούν ταμπού ή απάνθρωπο, βρίσκονται πιο κοντά στην επίτευξη του πνευματικού διαφωτισμού.  Πιστεύουν ότι η σάρκα και το αίμα είναι παροδικά.

Παρά το γεγονός ότι η θρησκεία τους θεωρείται μια αίρεση του Ινδουισμού, οι υπόλοιποι κάτοικοι της Ινδίας τους αποφεύγουν και τους έχουν εξορίσει στο περιθώριο της κοινωνίας.
angori1

angori2

angori3

angori4

angori5

angori6

angori7

angori8

angori9

angori10

angori11

Σχετικά άρθρα