Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο το γιο της (φωτογραφίες)

Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο το γιο της (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βρετανία, Γιασίρ Αμπντουλάχ, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Μητέρα, Μοσούλη, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Οι τζιχαντιστές στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το δόγμα του σοκ σε όλον τον κόσμο ξεπερνούν τα όρια της πιο αρρωστημένης φαντασίας. Έδωσαν σε μητέρα να φάει κομμάτια του γιου της, τον οποίον είχαν απαγάγει!

Δεν πρόκειται για κάποιο άρρωστο αστείο, αλλά για το δράμα μίας μητέρας που έφτασε στη Μοσούλη αναζητώντας το χαμένο της γιο, ο οποίος είχε απαχθεί από τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος, όπως μεταδίδει η βρετανική Sun.

Ο Γιασίρ Αμπντουλάχ (Yiasir Abdulla), ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Ιράκ για να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος έκανε την αποκρουστική αποκάλυψη στη βρετανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιασίρ Αμπντουλάχ, μια ηλικιωμένη γυναίκα, ο γιος της οποίας είχε απαχθεί από τους ισλαμοφασίστες και κρατούνταν αιχμάλωτος στη Μοσούλη, ταξίδεψε στα αρχηγεία του Ισλαμικού Κράτους και ζήτησε να δει το παιδί της.

«Οι τζιχαντιστές προφασιζόμενοι ότι είχε κάνει μεγάλο ταξίδι και ήταν κουρασμένη, της ζήτησαν να καθίσει, να πιει και να φάει και στη συνέχεια θα την πήγαιναν στον γιο της» αναφέρει ο Αμπντουλάχ.

«Στη συνέχεια της έφεραν ένα φλιτζάνι τσάι και ένα πιάτο με κρέας, ρύζι και σούπα. Δεν της είπαν τίποτα μέχρι να τελειώσει το φαγητό της. Όταν το έκανε αυτό και ζήτησε να την πάνε στο παιδί της, τότε της είπαν χαρακτηριστικά γελώντας: μόλις τον έφαγες».

Δείτε φωτογραφίες του Γιασίρ Αμπντουλάχ από τις μάχες του ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

yaser

yaser1

yaser2

yaser3

Σχετικά άρθρα