Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτά θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι – Aποκαλυπτική έρευνα

Αυτά θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι – Aποκαλυπτική έρευνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έρευνα,

Εάν ακόμα αναρωτιέστε τι είναι αυτό τελικά που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι, μια έρευνα της ιστοσελίδας «FunFactory.de» αποκαλύπτει τις ερωτικές επιθυμίες των εκπροσώπων του ωραίου φύλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, το 24% των Ρωσίδων στην τσάντα τους έχουν ένα παιχνίδι του σεξ.

Επίσης, το 56% των Γαλλίδων έχει ένα ερωτικό παιχνίδι ενώ το 26% έχει μία ροζ ταινία στο συρτάρι τους. Παράλληλα, το 17% έχει ήδη δοκιμάσει «τρίο» το κρεβάτι.

Όσον αφορά τις Γερμανίδες, μπορεί να μοιάζει απίστευτο, ωστόσο, τα δύο τρίτα των Γερμανίδων προτιμούν να κάνουν σεξ δύο φορές το χρόνο αρκεί να είναι καλό ενώ το 35% θέλουν να κάνουν σεξ στο σκοτάδι.

Στην Ισπανία, οκτώ στους δέκα Ισπανούς που χρησιμοποιούν ερωτικά παιχνίδια είναι γυναίκες ενώ το 40% των Ισπανίδων θέλουν ο πρώτος με τον οποίο κάνουν σεξ για πρώτη φορά να μην τους είναι αδιάφορος.

Οι Ολλανδέζες έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό όταν φορούν κάλτσες. Το 80% φθάνουν με τον τρόπο αυτό στην κορύφωση. Όταν όμως δεν φορούν κάλτσες το αντίστοιχο ποσοστό ολισθαίνει στο 50%.

Στη Βραζιλία, το 70% των πελατών σε καταστήματα sextoys είναι γυναίκες και για το 94,5% των Βραζιλιάνων, το σεξ είναι πολύ σημαντικό σε μία σχέση.

Σχετικά άρθρα