Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ουφολόγοι ανακάλυψαν “πεδίο μάχης” στον Άρη πριν 1.000.000 χρόνια (βίντεο)

Ουφολόγοι ανακάλυψαν “πεδίο μάχης” στον Άρη πριν 1.000.000 χρόνια (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Curiosity, NASA Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος, Βίντεο, Διάστημα, Εξωγήινη Ζωή, Εξωγήινοι, Πλανήτης Άρης,

Οι κυνηγοί εξωγήινων δεν παραιτούνται των εμμονών τους και συνεχίζουν να αναζητούν στοιχεία ή αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινης ζωής ή κάποιου αρχαίου εξωγήινου πολιτισμού στον Άρη.

Σε νέες φωτογραφίες που έδωσε η NASA στη δημοσιότητα, τις οποίες τράβηξε το Curiosity, οι ουφολόγοι ανακάλυψαν έναν “διαμελισμένο Αρειανό βασιλιά” και ένα άγαλμα που θυμίζει τον Βούδα.

Σε κανάλι στο YouTube αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο “φαίνεται ένα εκπληκτικό αρειανό έργο τέχνης που φωτογραφήθηκε από το Curiosity. Είναι ένα μεγάλο άγαλμα”, συμπεραίνουν οι ουφολόγοι που το έφτιαξαν.

Ως συνήθως οι έξαλλοι ουφολόγοι ισχυρίζονται ότι το άγαλμα όντως υπάρχει και ότι απλά η NASA δεν θέλει κανείς να γνωρίζει την αλήθεια.

Εάν όμως η NASA δεν ήθελε κανείς να γνωρίζει την αλήθεια, τότε γιατί έδωσε στη δημοσιότητα αυτές τις φωτογραφίες, που σύμφωνα με τους ουφολόγους δείχνουν την αλήθεια; Λογικά ερωτήματα σε παράλογες διαπιστώσεις.

Οι κυνηγοί ούφο, από το ίδιο κανάλι στο YouTube, σε προηγούμενο βίντεο είχαν “ανακαλύψει” έναν αρειανό ιππότη, ισχυριζόμενοι στη συνέχεια ότι κάποτε στον Άρη πρέπει να υπήρξαν πολεμιστές που έμοιαζαν με τους δικούς μας μεσαιωνικούς ιππότες.

Ισχυρίζονται μάλιστα ότι αυτό που θα δείτε είναι ο τάφος ενός τέτοιου ιππότη:

Ο Σκοτ Γουόρινγκ (Scott C Waring), ουφολόγος συγγραφέας, έχει σίγουρα φαντασία που καλπάζει.

Σε κάτι σκόρπιους βράχους αναγνώρισε το διαμελισμένο σώμα, προσέξτε το σώμα κανονικότατα, ενός αρειανού βασιλιά, “ο οποίος κείτεται τεμαχισμένος στο σημείο που έπεσε στη μάχη”.

Και συνέχισε ο ίδιος: “Είμαι πεπεισμένος ότι πριν 1.000.000 χρόνια μια τελική μάχη έγινε στην επιφάνεια του Άρη”. Το εντυπωσιακό είναι ότι ξέρει και πότε έγινε η μάχη.

“Αυτός ο βασιλιάς πρέπει να ήταν ψηλός όσο ένα διώροφο κτίριο και να είχε δέντρα μεγάλα σαν κορμούς δένδρων. Μετά την επίθεση, που δέχθηκε από ιπτάμενα σκάφη, έγινε κομμάτια”.

“Ναι, ισχυρίζομαι ότι ήταν πραγματικό πρόσωπο… ένας αληθινός βασιλιάς του Άρη. Δεν κοιτάτε κάποιο άγαλμα”.

Βεβαίως εισέπραξε στο διαδίκτυο πολλά ειρωνικά σχόλια για αυτά του τα συμπεράσματα, αλλά δεν πτοείται. Η αχαλίνωτη φαντασία του δουλεύει κανονικά μέχρι την επόμενη “αλήθεια” που δεν θέλει η NASA να γνωρίζεις…

Σχετικά άρθρα