Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσπάθησαν να τον απαγάγουν εξωγήινοι ενώ έκανε ποδήλατο (φωτο)

Προσπάθησαν να τον απαγάγουν εξωγήινοι ενώ έκανε ποδήλατο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για UFO (ΑΤΙΑ - Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Εξωγήινοι, Μεξικό,

Ο Φρανσίσκο Ακόστα Τοστάντο, 68 ετών, κατέθεσε έντρομος στις Αρχές ότι ενώ έκανε ποδήλατο σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης Πάσο ντε Οβέχας (Paso de Ovejas) στη Βέρακρους του Μεξικό, ένα αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφος (UFO) πέταξε τόσο κοντά του που τον έριξε από το ποδήλατο.

Όπως είπε στην Αστυνομία, που τον βρήκε με μια βαθιά πληγή στο κεφάλι, είναι πεπεισμένος ότι “οι εξωγήινοι στο σκάφος προσπαθούσαν να τον απαγάγουν”.

Ωστόσο, ο Μεξικανός συνταξιούχος φαίνεται ότι κατάφερε και διέφυγε από τους… εξωγήινους απαγωγείς τους όταν έπεσε στους θάμνους στην άκρη του δρόμου, σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα.

Ο μηχανικός αυτοκινήτων, Πολικάρπιο Καρναχάλ, περιέγραψε ότι οδηγούσε στην άκρη του δρόμου όταν πρόσεξε τον Ακόστα Τοστάντο πεσμένο στους θάμνους στην άκρη του δρόμου. Είναι εκείνος που κάλεσε το ασθενοφόρο.

Η Αστυνομία που έσπευσε επίσης στο σημείο, βρήκε τον Τοστάντο με αίματα στο κεφάλι και “εκτός εαυτού”, όταν άρχισε να διηγείται την απόπειρα απαγωγής του από UFO.

Bike-Man-UFO

Ο Τοστάντο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη γειτονική Αντίκουα. Τώρα δηλώνει ότι φοβάται ακόμα και να βγει από το σπίτι του, γιατί θεωρεί ότι οι εξωγήινοι μπορεί να επιστρέψουν.

Η Αστυνομία από την πλευρά της δηλώνει ότι δεν βρήκε ίχνος του UFO.

Η πόλη που συνέβη το περιστατικό είναι γνωστή για τα καρτέλ ναρκωτικών και θεωρείται ως ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη στη γη.

Σε 7.000 κατοίκους μόνο το 2015 58 άνθρωποι δολοφονήθηκαν. Ωστόσο, εκτός από τα ναρκωτικά, η πόλη έχει και παρελθόν με τα UFO.

Το 2002 υπήρξαν καταγγελίες ότι UFO τεμάχιζαν αγελάδες. Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι επιθέσεις είχαν γίνει από κογιότ, αλλά δεν έπεισε τους κατοίκους.

Σχετικά άρθρα