Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

9 νησιά με καταγάλανα νερά και υπέρμετρη χλιδή!

9 νησιά με καταγάλανα νερά και υπέρμετρη χλιδή!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Βρετανικές Παρθένες Νήσοι, Ινδία ή Μπάρατ, Ινδικός Ωκεανός, Καραϊβική, Μαλδίβες, Μπαχάμες, Σεϋχέλλες, Φίτζι, Φωτογραφίες,

Ας ονειρευτούμε νησιά με τους τροπικούς φοίνικες να ταλαντεύονται στο γλυκό αεράκι, τη γαλαζοπράσινη γαλήνια θάλασσα και την κάτασπρη αμμώδες παραλία να μας “ρουφά”!

Και αν για εμάς οι παρακάτω προορισμοί είναι ένα άπιαστο όνειρο, για τους εύπορους του πλανήτη είναι οι ιδανικές διακοπές.

Ρίξτε μια ματιά, αυτό τουλάχιστον δεν χρεώνεται, στα 9 πολυτελέστερα νησιά του κόσμου:

1. Νησί Cousine, Σεϋχέλλες

Είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα νησιά στον κόσμο, με έκταση μόλις 250 στρέμματα. Το τροπικό Cousine είναι ένα από τα 115 νησιά που αποτελούν τις Σεϋχέλλες και μπορεί κανείς να το επισκεφθεί μόνο με ελικόπτερο. Πλούσιο σε βλάστηση και με αμέτρητα είδη πτηνών και χελώνες, το νησί Cousine μοιάζει με τον κήπο της Εδέμ του σύγχρονου κόσμου.

tro1

2. Νησί Necker, Βρετανικές Παρθένες Νήσοι

Το νησί Necker, που βρίσκεται στην καρδιά των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, ανήκει στον Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον της Virgin. Έχει έκταση 300 περίπου στρέμματα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τροπικά δάση και πανέμορφες παραλίες με ψιλή άμμο. Ανάμεσα στους διάσημους ενοίκους του νησιού, συμπεριλαμβάνονται οι: Νταϊάνα, Μαράια Κάρεϊ και Όπρα Γουίνφρεϊ.

necker-island-2

3. Νησί Mnemba, Ινδικός Ωκεανός

Αν και βρίσκεται μόλις 4,5 χλμ. από το ανατολικό άκρο της Ζανζιβάρης, το νησί Mnemba βρίσκεται περίπου τόσο μακριά από τον πολιτισμό, όσο θα θέλατε να νιώθετε. Κάθε σημείο του μοιάζει με φωτογραφία από ταξιδιωτικό φυλλάδιο για το μήνα του μέλιτος, με 10 ρομαντικά παραθαλάσσια οικήματα, το καθένα με τις δικές του βεράντες με θέα τη θάλασσα, παρθένες παραλίες με λευκή άμμο, θάλασσες με καταγάλανα νερά και ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Nx

4. Νησί Cocoa, Μαλδίβες

Το νησί Cocoa τα έχει όλα: μεταξένια λευκή άμμο, μια θάλασσα που δε θα μπορούσε να πιο γαλανή και ένα ειδικά κατασκευασμένο θέρετρο πέντε αστέρων, που για πρώτη ίσως φορά, ταιριάζει με τις εικόνες που θα δείτε στο ταξιδιωτικό φυλλάδιο. Στο νησί ακολουθείται αυστηρή πράσινη πολιτική που προστατεύει το παρθένο φυσικό περιβάλλον του.

rYO

5. Barbados, Καραϊβική

Το Barbados είναι ένα από τα πιο γνωστά πολυτελή νησιά και εκατοντάδες celebrities το επισκέπτονται κάθε χρόνο. Το νησί των 430 τετρ.χλμ. είναι εντελώς επίπεδο, με αμέτρητα πολυτελή ξενοδοχεία και κομψά εστιατόρια να βρίσκονται κατά μήκος των εντυπωσιακών ακτών του με τη λευκή άμμο.

dU

6. Νησί Palm, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες

Το αρχιπέλαγος Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, απαρτίζεται από 32 πανέμορφα νησιά. Μόλις ανακαλύψετε το νησί Palm δεν θα θέλετε να φύγετε ποτέ από εκεί. Περίπου 550 στρέμματα τροπικού παραδείσου σας περιμένουν, ενώ ένα εκπληκτικό θέρετρο θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας.

Gt

7. Νησί Turtle, Φίτζι

Το νησί Turtle έχει περισσότερα από 500.000 δέντρα που φυτεύονταν για πάνω από 30 χρόνια από τον ιδιοκτήτη του, Ρίτσαρντ Έβανσον, δεκάδες ιδιωτικές παραλίες και ένα εντυπωσιακό θέρετρο που αποτελείται από 14 eco-friendly βίλες.

0D

8. Νησί Mustique, Δυτικές Ινδίες

Ροκ σταρς και μέλη βασιλικών οικογενειών κάνουν τις διακοπές τους στο ιδιωτικό νησί Mustique. Είναι ένας τροπικός παράδεισος 5.665 στρεμμάτων, στο νότιο τμήμα της Καραϊβικής.

xs

9. Αρχιπέλαγος Musha Cay, Exuma Cays, νότιες Μπαχάμες

Θα πρέπει να έχετε καλές σχέσεις με τον διάσημο μάγο και ιδιοκτήτη του, Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, για να μπορέσετε να το επισκεφθείτε. Αποτελείται από τέσσερα ιδιωτικά νησιά, 135 χλμ. νοτιοανατολικά του Nassau στις Μπαχάμες, το μικρό αυτό αρχιπέλαγος, προσφέρει μερικά από τα καλύτερα σημεία για καταδύσεις στον κόσμο, με διάφανα νερά και απέραντους κοραλλιογενείς υφάλους. Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ισχυρίζεται, επίσης, ότι έχει βρεθεί η πηγή της νεότητας στο νησί, αλλά ακόμα κι αν εσείς δεν την βρείτε, όταν επιστρέψετε, θα νιώθετε αρκετά χρόνια νεότεροι.

Mc

Σχετικά άρθρα