Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αφιέρωμα στην Ελλάδα ετοιμάζει το περιοδικό της Air China

Αφιέρωμα στην Ελλάδα ετοιμάζει το περιοδικό της Air China
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα, Τουρισμός,

O τουρισμός είναι βασική πτυχή της σινοελληνικής συνεργασίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, από τις 23 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου θα επισκεφθούν την Ελλάδα τρεις Κινέζοι δημοσιογράφοι του περιοδικού «Wings of China» της αεροπορικής εταιρείας Air China για τις ανάγκες δημιουργίας 23σέλιδου αφιερώματος στην Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας.

Το αφιέρωμα πρόκειται να δημοσιευτεί στο τεύχος Αυγούστου 2016 όπως αναφέρει το chinaandgreece.com. Η επίσκεψή τους συνδοργανώνεται από τον ΕΟΤ και το Γραφείο του Οργανισμού στην Κίνα. Εκτός από την Αθήνα, οι Κινέζοι δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν ακόμα: το Ναύπλιο, την Επίδαυρο, τη Ζάκυνθο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τους Δελφούς, την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

Το μηνιαίο περιοδικό «Wings of China» διανέμεται σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Air China, είναι δίγλωσσο (κινεζικά και αγγλικά) και περιλαμβάνει κυρίως τουριστικά και πολιτιστικά θέματα. Το τιράζ κάθε τεύχους ανέρχεται στα 360.000 αντίτυπα, ενώ η αναγνωσιμότητά του υπολογίζεται σε 6.000.000 αναγνώστες/επιβάτες. Παράλληλα έχει υλοποιηθεί με την υποστήριξη των γραφείων ΕΟΤ εξωτερικού, σειρά άλλων δράσεων προβολής της χώρας μας. Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, για παράδειγμα, διοργάνωσε τέλη Μαΐου, ταξίδι εξοικείωσης για ομάδα Κινέζων τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και bloggers, που φιλοξενήθηκαν στη Μύκονο, την Πάρο, τη Μήλο, τη Ζάκυνθο και την Αρχαία Ολυμπία.

Σχετικά άρθρα