Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε το μοναδικό μουσείο στον κόσμο, αφιερωμένο στα καρπούζια! (φωτογραφίες)

Δείτε το μοναδικό μουσείο στον κόσμο, αφιερωμένο στα καρπούζια! (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καρπούζι, Κίνα, Πεκίνο, Φωτογραφίες,

Από ένα μουσείο noodles στην Ιαπωνία έως μια έκθεση προφυλακτικών στην Ταϊλάνδη, αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα… κάνετε λάθος!

Αν ταξιδέψετε στο Πεκίνο σύντομα θα μπορέσετε να επισκεφθείτε το ζουμερό βασίλειο της Κίνας, το Μουσείο Καρπουζιού! Όχι μόνο είναι το μοναδικό μουσείο στον κόσμο, αφιερωμένο στα καρπούζια, αλλά το σύνολο του κτιρίου έχει διαμορφωθεί σαν το καλοκαιρινό φρούτο.

Οι επισκέπτες μπορούν να εισέλθουν στα 43.056 τετραγωνικά πόδια των εκθεμάτων, εξερευνώντας τις ρίζες του φρούτου στη Νότια Αφρική μέχρι την άνοδό του στο διάστημα, στο πλαίσιο του διαστημικού προγράμματος της Κίνας.

Το φουτουριστικό μουσείο είναι ένας φόρος τιμής στην αγάπη των ανθρώπων για το συγκεκριμένο φρούτο και περιέχει βιβλία, κόμικς και φωτογραφίες, αφιερωμένα σ’ αυτό.

Το σύνολο των καρπουζιών στο εσωτερικό του μουσείο είναι κατασκευασμένα από κερί και αντιπροσωπεύουν τα σχήματα και τις ποικιλίες του φρούτου, που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Ευτυχώς αυτό εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει μυρωδιά αλλά οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βγουν στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο και να δοκιμάσουν πραγματικές ποικιλίες καρπουζιού που καλλιεργούνται εκεί.

karpouzi 1

karpouzi 2

karpouzi 3

karpouzi 5

karpouzi 11

karpoyzi 8

karpoyzi 10

karpoyzi 13

karpozyi 7

karpozyi 12

karppouzi 9

Σχετικά άρθρα