Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιτσαρία στη… μέση του ωκεανού (φωτογραφίες)

Πιτσαρία στη… μέση του ωκεανού (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ειρηνικός Ωκεανός, Πίτσα, Φωτογραφίες,

Εάν επιθυμείτε να απολαύσετε ένα κομμάτι παραδείσου… με την πίτσα και το κοκτέιλ σας, αυτό το εστιατόριο στα νησιά Φίτζι, είναι το ιδανικό!

Πάνω στον Ειρηνικό Ωκεανό, στα ανοικτά των ακτών των νήσων Φίτζι, το πολυτελές εστιατόριο σας προσφέρει κοκτέιλ, φαγητό και απέραντη θέα στη θάλασσα.

Και όσο το φαγητό σας βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, το Cloud 9 σας προσφέρει το τέλειο χόμπι, την ευκαιρία να εξερευνήσετε με έναν αναπνευστήρα τα καταγάλανα νερά ενώ περιμένετε…

Το πλωτό θαύμα βρίσκεται 40-45 λεπτά από τις ακτές των νήσων Φίτζι και μπορείτε να φτάσετε εκεί κάνοντας μια συναρπαστική βόλτα με βάρκα από το λιμάνι Denarau.

Για εκείνους που βιάζονται να καταφθάσουν στο παραδεισένιο εστιατόριο, μπορούν μέσα σε 10 λεπτά να είναι εκεί, με ταχύπλοο.

Το ανοιχτό αυτό διώροφο πλωτό lounge bar και εστιατόριο διαθέτει μεταξύ άλλων ένα ιταλικό ξυλόφουρνο για πίτσα, ξαπλώστρες και εκπληκτική θέα 360 μοιρών στον ωκεανό, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 ανθρώπους. Οι δραστηριότητες που προσφέρει, περιλαμβάνουν κολύμβηση, parasailing και ενοικίαση jet ski.

pitsaria 2

pitsaria 3

pitsaria 4

pitsaria 5

pitsaria 6

pitsaria 8

Σχετικά άρθρα